• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Baby eerste jaar boeken

Het klinkt cliché, maar het is echt waar: Het eerste jaar van je kindje gaat super snel voorbij. Van hulpeloos babytje groeit je kind op tot een eigenwijze dreumes. In het Baby eerste jaar boek leg je alle mooie momenten en mijlpalen vast. En daarbij is er genoeg ruimte voor extra stukjes tekst en lekker veel foto’s. En het invullen van het boek kost je nauwelijks tijd. Dat is mooi meegenomen in het drukke leven als moeder.

Lees verder
16 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Toon meer
Breedte:
Lengte:
Merk:
16 Gevonden in Invulboek baby eerste jaar

Leg het vast in een baby eerste jaar boek

Ze worden zo snel groot

Wanneer de minivingertjes van je pasgeboren baby jouw vinger omklemmen en je kijkt naar het kleine kindje in je armen zucht je diep. Wat is een baby klein! Maar voor je het weet is je kindje drie kledingmaten gegroeid en heeft het tal van mijlpalen behaald. Omrollen, zitten, het eerste fruithapje…ze zijn maar zo kort klein! Het Baby eerste jaar boek is zo gemaakt dat je geen enkele bijzondere mijlpaal meer vergeet. Van het eerste lachje tot de eerste stapjes; je legt het allemaal vast in het baby invulboek. 

"Voor allebei mijn kinderen heb ik het baby eerste jaar boek inmiddels ingevuld. Samen bladeren we er af en toe doorheen en halen we herinneringen op. En weet je wat het leuke is? Ik ben met elk boek maar twee avonden bezig geweest. Kopje thee en een reep chocola erbij en plakken en schrijven maar!"- Irene van Zuthem, Studio Ins & Outs

Bekijk alle baby invulboeken

 

Terug naar boven

Mijn eerste jaar invulboek

In korte tijd veel mooie herinneringen

Voor moeders van kleine kinderen zitten er vrijwel altijd te weinig uren in een dag. Het bijhouden van een dagboek over je baby’s eerste jaar lijkt dan al snel te veel werk. Maar niets is minder waar met het Baby's eerste jaar boek. In korte tijd beantwoord je vragen en schrijf je herinneringen op over alle bijzondere momenten in het eerste levensjaar van je kindje. En er is plek genoeg voor foto’s die jullie leukste momenten tonen. Is het jaar voorbij en het boek vol? Dan kun je verder met het invulboek voor je dreumes, peuter en kleuter.

Binnen de invulboeken Baby collectie vallen:

Kraambezoekboek

Nu de zwangerschapsperiode erop zit, begint er een nieuwe bijzonder periode: de kraamtijd. Dit gaat zo snel voorbij en iedereen wil even kennis komen maken met jullie prachtige zoon of dochter. Al dit lieve bezoek vastleggen? De kraambezoekboeken van Studio Ins & Outs zijn speciaal hiervoor ontwikkeld. De kraamvisite kan tijdens het bezoek in dit invulboek een lief bericht of persoonlijke wens achterlaten. Op deze manier kan je jaren later nog altijd van deze mooi periode in jouw leven nagenieten. De eerste kennismaking tussen kleinkind en opa en oma of tussen tante en oom en neefje of nichtje, die bijzondere moment wil je niet vergeten, leg daarom deze periode vast in het Kraambezoekboek.

Oppasdagboek

Is je kind een dag bij het kinderdagverblijf, gastouder of bij opa en oma geweest? Met dit praktische invulboek weet je iedere keer precies hoe je kindje de dag heeft doorgebracht. De doordachte indeling van het boek biedt ruimte voor de belangrijkste informatie zonder dat het enorm veel tijd kost om het in te vullen. Naast de praktische zaken, is er ook ruimte voor leuke foto’s, grappige gebeurtenissen en mooie momenten. Een ingevuld oppasdagboek wordt op deze manier een uniek aandenken aan de leuke oppasdagen. Het wordt voor zowel jezelf als voor je kind een waardevol boek vol herinneringen.

&ik collectie

De &ik invulboeken collectie zijn speciaal ontworpen om de band tussen oma en kleinkind, opa en kleinkind, moeder en kind, vader en kind vast te leggen. Ook zijn er varianten voor ooms en tantes! Een ingevuld boek is voor iedereen een waardevol aandenken voor later.

In de &ik collectie boeken is er ruimte voor prachtige foto’s, leuke momenten en grappige herinneringen. Je kunt er veel in kwijt! Blader ze gerust door. Je vindt de inkijkexemplaren bij de productomschrijving! Bij het bestellen van een &ik boek heb je de mogelijkheid om een extra set te bestellen. Hierin zitten stickers, washi tape en een uitwisbare pen. Zo kan het boek direct gepersonaliseerd worden.

Terug naar boven