• Voor 12u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Baby eerste jaar boeken

Het klinkt cliché, maar het is echt waar: Het eerste jaar van je kindje gaat super snel voorbij. Van hulpeloos babytje groeit je kind op tot een eigenwijze dreumes. In het Baby eerste jaar boek leg je alle mooie momenten en mijlpalen vast. En daarbij is er genoeg ruimte voor extra stukjes tekst en lekker veel foto’s. En het invullen van het boek kost je nauwelijks tijd. Dat is mooi meegenomen in het drukke leven als moeder.

Lees verder
13 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Breedte:
Lengte:
Merk:
13 Gevonden in Invulboek baby eerste jaar

Ze worden zo snel groot! Leg het vast in een baby eerste jaar boek

Wanneer de minivingertjes van je pasgeboren baby jouw vinger omklemmen en je kijkt naar het kleine kindje in je armen zucht je diep. Wat is een baby klein! Maar voor je het weet is je kindje drie kledingmaten gegroeid en heeft het tal van mijlpalen behaald. Omrollen, zitten, het eerste fruithapje…ze zijn maar zo kort klein! Het Baby eerste jaar boek is zo gemaakt dat je geen enkele bijzondere mijlpaal meer vergeet. Van het eerste lachje tot de eerste stapjes; je legt het allemaal vast in het baby invulboek. 

"Voor allebei mijn kinderen heb ik het baby eerste jaar boek inmiddels ingevuld. Samen bladeren we er af en toe doorheen en halen we herinneringen op. En weet je wat het leuke is? Ik ben met elk boek maar twee avonden bezig geweest. Kopje thee en een reep chocola erbij en plakken en schrijven maar!"- Irene van Zuthem, Studio Ins & Outs

Bekijk alle baby invulboeken

 

Terug naar boven

In korte tijd een "mijn eerste jaar invulboek" vol herinneringen

Voor moeders van kleine kinderen zitten er vrijwel altijd te weinig uren in een dag. Het bijhouden van een dagboek over je baby’s eerste jaar lijkt dan al snel te veel werk. Maar niets is minder waar met het Baby's eerste jaar boek. In korte tijd beantwoord je vragen en schrijf je herinneringen op over alle bijzondere momenten in het eerste levensjaar van je kindje. En er is plek genoeg voor foto’s die jullie leukste momenten tonen. Is het jaar voorbij en het boek vol? Dan kun je verder met het invulboek voor je dreumes, peuter en kleuter.

Terug naar boven