• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Leontien

3 manieren om het Woord Pons Bord te gebruiken

In deze blog laat ik zien hoe je het Woord Pons Bord op verschillende manieren kunt gebruiken. Zelf vind ik het Woord Pons Bord handig om korte tekstjes toe te voegen aan een pagina. Met de uitbreiding van de cijfers en tekens is het bijvoorbeeld ook leuk om ergens een datum aan toe te voegen. 

Manier 1:

Hoe het werkt!

Het Woord Pons Bord is handig in gebruik. Je zoekt de letters (of cijfers en tekens) bij elkaar. Je plaatst ze achter elkaar op het bord. Je schuift je velletje papier erin en drukt de deksel naar beneden. Daarna snijd je het stukje tekst op maat (bijvoorbeeld met de papiertrimmer). Als je het stukje tekst gaat opplakken, kan je dat op verschillende manieren doen.

Manier 1:

Letters dichter op elkaar

In de DIY video laat Irene zien hoe je de letters dichter op elkaar kan plaatsen. Zelf vind ik dit super handig bij langere teksten of op pagina's waar je niet zo veel ruimte meer hebt. 
Het lijkt misschien lastig na het zien van de DIY video, maar als je het door hebt, is het erg makkelijk. 
TIP: Probeer het niet gelijk uit op een paperpack, maar gebruik eerst een A4-tje om te oefenen. 

Bekijk de video

Manier 2

Losse letters gebruiken

In plaats van het strookje papier is het ook leuk om de gestanste letters te gebruiken. Het is een priegelwerkje om ze op te plakken, maar met de lijmpen gaat dit goed. Deze manier van het Woord Pons Bord gebruiken, is leuk als je bijvoorbeeld een soort polaroid foto wilt maken met een tekstje eronder. Verder is deze manier ook erg handig als je niet zo veel plek hebt voor een woordje. De letters kan je dichter op elkaar plakken en dat scheelt ruimte!

Review

Ik vind het woordponsbord FANTASTISCH! Het bord is handig in gebruik. De letters worden mooi gestanst (geen rafelige randjes o.i.d.). Je kan het bord en de letters handig opbergen in het etui van Studio Ins & Outs. Hier past alles makkelijk in.  De uitbreiding van de cijfers en tekens heb ik inmiddels ook gekocht. Handig voor een datum of voor een verjaardag. 
Ik ben erg blij met dit product!