• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

5 redenen waarom

Herinneringen van 2020 vastleggen in een Jaarboek

Mijn Jaarboek van 2020 is alweer het derde Jaarboek dat ik maak. De boeken van 2018 en 2019 pronken hier op een plank in de huiskamer en worden regelmatig doorgebladerd. Ik ben fan van dit concept en met mij veel anderen! In deze blog licht ik mijn 5 redenen toe waarom ik een Jaarboek maak.

Reden 1: herinneringen vastleggen

De eerste reden ligt natuurlijk voor de hand. Ik wil graag herinneringen vastleggen! En op een leuke manier. In 2017 ontstond het Jaarboek nadat ik een nare periode achter de rug had. Alles werd eventjes te veel en ik had het gevoel dat alles door mijn vingers glipte. Door een Jaarboek te maken had ik het gevoel dat ik meer grip had op alle mooie momenten die er ook waren.

Reden 2: iets doen met al die foto's

Ik maak heel veel foto's, misschien zelfs wel te veel! Of kan dat niet ;)? Door het Jaarboek krijgen onze mooiste, leukste en meest grappige foto's een plek. Het eerste jaar printte ik de foto's bij Klikkie. Daar kon ik elke maand onze mooiste foto's uitzoeken. Inmiddels print ik ze uit met de Canon Selphy. Waar ik ook een blog over schreef!

Reden 3: Me-time

Het vullen van mijn Jaarboek is niet veel werk. Elke maand plan ik een avondje in, meestal samen met vriendinnen die ook een Jaarboek maken, en vul ik het boek. Ik maak aan het begin van de maand een mapje aan op mijn telefoon met de naam van die maand + jaartal. Daar zet ik gedurende de maand foto's in die ik later wil verwerken in mijn Jaarboek. En dan aan de slag! Tijdens dat ene avondje vul ik alle pagina's voor die maand. 

Reden 4: Een boek voor mezelf

Bij invulboeken denk je vaak aan boeken voor baby's en kids. Maar het Jaarboek maak ik lekker voor mezelf! Natuurlijk bevat het boek veel foto's van de kids, maar ik voeg ook bewust foto's toe van mijn eigen mijlpalen en hoogtepunten. Daardoor is het een heel afwisselend boek en echt een afspiegeling van ons gezin. En ach, af en toe een goeie selfie kan nooit kwaad toch?

Reden 5: Inspiratie delen

Inmiddels kent het Jaarboek een groep trouwe fans. En die verzamelen zich allemaal in de Jaarboek Challenge groep. In deze groep houden we elkaar op de hoogte van de vorderingen in onze Jaarboeken, delen we inspiratie en zijn we soms een stok achter de deur. Want door de waan van de dag schiet tijd inplannen er nog wel eens bij in! Ik merk dat dit een hele gezellige groep dames is waar ik ook veel inspiratie in op doe! 

Dit is waarom ik een Jaarboek maak

En al 3 jaar met veel plezier!

Wil jij ook aan de slag met een Jaarboek? Je vindt het boek in 6 kleuren in de webshop. 

Bekijk het Jaarboek in de webshop