• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Elise

Aan de slag met themaset &ik!

Wauw! Wat een super toffe thema set is de Themaset &ik, dat was het eerste wat ik dacht toen ik deze voorbij zag komen! Ik was meteen verkocht. De titel &ik past ook zo mooi bij de boeken &ik. 
Zo heb ik thuis het papa, mama & ik boek. Juist met deze ga ik aan de slag samen met de nieuwe thema set.

Let's go!

De boeken zijn in A5 formaat, ik moet er dus rekening mee houden dat ik niet te veel grote foto’s kwijt kan dan in het jaarboek. Ik druk al mijn foto’s af met de Canon Selphy, super handig!
Ik begin met het invullen van een ‘dagje samen’ naar de Efteling, samen met tante, oom en nichtje.
Ik gebruikte het letter pons bord om de letter ‘E’ te maken. Het hele woord Efteling gaat nooit passen in A5 formaat, en bedacht dus om de rest van het woord met het woord pons bord te doen. Voor de achtergrond gebruikte ik de hexagon L

Daarnaast 4 kleine foto’s waarvan ik de hoekjes er af heb gehaald met de hoekjespons klein. Ik gebruikte hiervoor de 7 mm.
Naast deze prachtige kleuren van de thema set heb ik de effen washi tape in het mint gebruikt. Deze pas heel mooi bij de mint kleurige paperpack die in deze set zit!

Super leuk aan deze stickervel is dat er dus tante en oom tussen zit. Deze verknipte ik zodat de foto niet omringt is met een rondje, maar dat je wel kan zien dat tante en oom er staat.

Papa en Mama

Het is natuurlijk een Papa, Mama & ik boek en gebruikte deze thema set nog voor 2 andere pagina’s in het boek.
Kunstwerk die voor papa is gemaakt. Letters papa heb ik gemaakt met de letter pons bord. Past precies!
En een mooi moment met mama, die wordt mooi aangevuld met de figuurpons zon, met daarin een emoji, afgewerkt met een quote kaartje en de sticker mama!

Mijn review:

Dit is toch een geweldige thema set! Zoals je ziet heb ik veel spulletjes gebruikt die in de webshop te vinden zijn, het past allemaal. Ik weet nu welke kleur mijn favoriet zijn. Zo fijn dat je nu ook deze kleuren los kan bestellen!