• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Naomi

Yay! Themaset augustus

Boek: Mooiste Momenten (blanco plakboek)

Super leuk mocht ik als een van de eerste de themaset augustus met als thema regenbogen uit proberen. Ik heb gekozen voor het mooiste momenten boek, dat is een blanco boek waar ik lekker los kon gaan met mijn eigen ideetjes. 

Super tof, even terug in de tijd! 

Flower Power!

Op de site van Studio Ins & Outs vond ik het themaset van augustus best wel druk met vele kleuren, even wennen! Maar toen ik thuis het pakketje opende was ik om.. Want ooh wat is dit een leuk themaset! Ik moest denken aan de jaren '60 (flowerpower) met de paper vellen golvende patroon en regenboog kleurtjes.

Ik begon met mijn foto’s samen te stellen en de juiste kleur in de foto te krijgen. Met de Canon Selphy printe ik ze uit. 

Aan de slag

De eerste stap vind ik altijd spannend, want hoe ga ik deze pagina's in mijn boek maken? Na wat puzzelen met de kleuren van het themaset en quote kaartjes, koos ik wat ik er persoonlijk het beste bij vond passen. Met de spreekwolk spons maak ik een wolkje, vanwege de tekst op een van de quote kaartjes, door hem iets bij te knippen. 

Stap voor stap..

Eerst leg ik alles altijd los neer. Om te zien of dit het idee was hoe ik het wilde. Uiteindelijk alle foto’s op de juiste paper vellen geplakt. Ik wilde graag de washi tape van het themaset boven een van mijn pagina’s plakken en daar overheen de paper vellen (op maat) met de foto’s erop. Wat leuk als een pagina zo steeds meer vorm krijgt!

Nu alles op de eerst pagina vast zit ben ik gelijk door gegaan met pagina twee. 

Nu allebei de pagina’s de basis hebben van de leuke themaset van augustus wilde ik graag 2 woorden handletteren. Onder het woord “Fun”, dat ik maakte met het nieuwe Letter Pons Bord, scheef ik 'with bubbles'. 

Finishing touches

Nu het allerleukste van alles (vindt ik dan) het helemaal naar wens maken hoe jij het graag ziet. Ik gebruikte themaset augustus stickers en knipte quote kaartje door de midden voor alleen de zinnen. Gebruikte een aantal ponsen, de bloem pons in verschillende maten. 

Ik gebruikte ook nog het Woord Pons Bord en verschillende figuurponsen. En uiteindelijk is dit mijn resultaat geworden van het themaset augustus!

Mijn review

Het is altijd leuk om bezig te gaan met een nieuwe themaset. Ik was wat huiverig om deze set te gebruiken in het boek van mijn zoontje maar omdat de kleuren ook goed passen bij de zomer ben ik heel tevreden en enthousiast!

Maar met dit themaset kun je dus zowel een jongens en meisjes invulboek op leuken.