• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Imelda

Tuinpret: de themaset in actie!

Bij het zien van de preview van deze nieuwe thema set, was ik verkocht. De kleuren van deze thema set spraken mij direct aan en deden mij gelijk denken aan zeemeerminnen. Waarom precies, ik denk door de kleuren blauw, paars en het mint groen!

In mijn Jaarboek ging ik aan de slag met deze set!

Aan de slag

Ik mocht als een van de eersten aan de slag met deze nieuwe themaset, samen met de figuurpons 'Zon'. En niet alleen ik was direct fan: Mijn kinderen waren direct verliefd op deze vrolijke pons en ging druk aan de slag met het maken van zonnetjes want die konden ze wel weer ergens voor gebruiken!

Handig!

Voor deze pagina’s maakte ik ook nog gebruik van de roze effen achtergrond. Ik vond deze mooi uitkomen bij mijn foto’s en het roze is hetzelfde als in de quote kaartjes, sticker en in de achtergrond met de palmboompjes van de themaset: handig!
Ook maakte ik gebruik van de mint groene hartjes washi tape. Dit is ook precies dezelfde kleur als de mint groene achtergrond die bij deze set zit. 

Let the sun shine!

Voor de zonnetjes maakte ik gebruik van een licht gele achtergrond van een paar thema sets geleden (wie wat bewaart, die heeft wat zeg maar), ik dacht dat deze uit de lente set kwam. Ik heb lang getwijfeld of ik voor een gele zon zou gaan of voor een andere kleur. Maar ik kon het toch niet los laten en ben toch voor een gele zon gegaan. Zoals mijn dochter ook zei: ''een zon is geel, dus die kan geen andere kleur zijn mama!''

Wat ik verder nog gebruikt heb zijn onder andere het woordponsbord, de hoekjespons en de hexagonpons. En de pagina’s heb ik gemaakt in het Jaarboek.

Leuk, zoveel variatie!

Op de andere pagina in mijn Jaarboek gebruikte ik ook de items uit de themaset 'Tuinpret'. Geen foto's in de tuin maar de kleuren passen zo goed bij verschillende foto's dat het ook op deze bladzijde weer een feestje was om de pagina te maken met de items. 

Mijn review:

Kortom het is een super leuke set, deze kun je zeker ook goed gebruiken voor jongens en is leuk te combineren met de andere spulletjes die in de webshop te vinden zijn! Nu hopen op een mooie zomer, met veel waterpret en bbq-weer. Dan weet ik zeker dat je deze set tot op de laatste restjes gaat opmaken of zelfs wel een extra setje paper packs nodig hebt!