• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Amanda

Joepie, we mochten weer!

Na ruim 2 maanden sluiting van de Efteling was het zover. Herinneringen om vast te leggen in mijn Jaarboek. Ik heb gekozen voor een blanco Jaarboek, voorzien van de tekst "let's make memories 2020", zodat we terug kunnen blikken op onze mooiste momenten van dit jaar.

Foto's printen

Foto's print ik vanaf de Canon Selphy, lekker compact en ik kan gelijk beginnen als ik leuke foto's heb gemaakt zonder daarop te hoeven wachten.

In deze blog lees je alles over deze handige fotoprinter voor thuis!

Lees alles over de Selphy

Themaset: Zomer

De pagina's zijn gevuld met achtergrondjes, quotekaartjes en stickers van het themaset 'Zomer', lekker vrolijk! 

De set bevat items met een zomerse print in de kleuren oranje, roze en groentinten. De set past ook goed bij de gele tapes uit de reguliere collectie zoals je ziet.

Werken met ronde vormen

Voor deze pagina rondde ik de hoekjes af van mijn foto's met de hoekjespons. Met de cirkelsnijder maakte ik de ronde vormen achter de foto. Door de cirkels een beetje over elkaar te plakken maak je een speels effect.  Ook van het quotekaartje maakte ik de hoekjes rond. De titel 'Efteling' maakte ik met het Woord Pons Bord. 

Patroon met hexagons

Voor de rechterkant van de pagina maakte ik een patroon met hexagons. Ik gebruikte hiervoor de pons maat L maar dit kan ook met bijvoorbeeld de hexagon figuurpons maat M. Ik pons eerst de figuurtjes uit. Leg die in de juiste volgorde en plak ze dan vast met fotoplakkers of een lijmpen. Door een effen gekleurd velletje achter de foto te plakken valt de foto beter op en heb je mooi diepte in je pagina.

En klaar!

En zo is ons dagje Efteling verwerkt in ons Jaarboek waarin we alle mooiste momenten van 2020 bundelen!