• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Of van die van een vriendin!

Voor een complete herinnering aan je babyshower

Heb jij binnenkort een babyshower? Dan is het een goed idee om daar een tof boek voor te maken! Vraag alle gasten om vooraf of tijdens de shower een invulkaart in te vullen en plak die later samen met de foto's in een boek.

In plaats van een kant-en-klaar boek heb ik alle tools voor je om zélf een invulboek voor een babyshower te maken. In deze blog lees je wat je nodig hebt!

Speciaal voor alle creatieve- en niet zo – creatievelingen onder ons hebben we iets nieuws. Want met deze free downloads maak jij in een handomdraai jouw eigen invulboek. Verderop vind je inspiratie van dames die al aan de slag zijn gegaan met deze downloads en een blanco boek.

WAT HEB JE NODIG?

WAAROM DEZE FREE DOWNLOADS?
Elke babyshower is uniek. Bij de ene zijn alleen intimie aanwezig en bij de ander de hele buurt. Daarom maak je met ons concept een babyshower invulboek dat precies bij de babyshower past!

Aan de slag met het boek

Laatst mocht Irene een babyshower organiseren. Vanwege corona viel dit plan voor het grootste gedeelte 'in het water'. Maar samen met alle dames die aanwezig zouden zijn ginen ze op afstand aan de slag.

Irene stuurde per mail de downloads op en deze kwamen ingevuld samen met een foto per post weer retour naar haar.

Als eerste plakte ze van iedereen een foto in samen met de 'Dit ben ik' pagina. Want oude foto's vergelijken is altijd leuk!

Boy or girl?

Het geslacht van de baby is nog onbekend. En met 2 prachtige ouders is het raden naar de kleur haartjes en oogjes een feestje! Na de Dit ben ik pagina's plakte Irene de voorspellingen in die iedereen heeft ingevuld. 

Dit was vooral voor de ouders onwijs leuk om te lezen. Wat een inspiratie!

Tot slot..

Plakte Irene ook de foto's van het kleine corona-proof feestje wat uiteindelijk met een paar meiden en de (schoon)moeders toch door kon gaan.

Wat was ze verrast! En door het boek waren de andere meiden er toch ook nog een beetje bij.