• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Herfst, waar blijf je?

Speciaal voor dit thema, leek het mij een leuk idee om naar het bos te gaan en lekker de natuur in om te wandelen, paddenstoelen vinden en bladeren te zoeken om die te laten drogen voor weer een andere projectje. & vele foto’s maken van mijn mannen. 

Ik dacht met al die mooie herfst kleuren, dat komt wel goed. Maar dat viel helaas tegen, je merkt dat de herfst is begonnen maar het nog iets te warm is om alle mooie kleurtjes van de herfst te bewonderen.. ondanks dat was het gezellig met ze allen om er een fijne boswandeling van te maken..

Aan de slag

Ik zocht mijn mooiste foto’s uit van onze boswandeling. 

Met de hoekpons maakte ik de foto’s rond op (10 cm) en achter de foto’s plakte ik kadertjes om zo meer diepte te creëren, sommige kadertjes iets langer om daar eventueel nog een woord op te ponsen. Met verschillende washi tape bedekte ik de witte pagina’s om zo mijn eerst nog niet geplakte foto neer te leggen. Om zo ook te zien of dit mijn bedoeling was. Want eenmaal vast is het wat moeilijk weer los te halen. 

Ondertussen ponste ik het woord boswandeling uit, daar achter heb ik twee kadertjes geplakt. Leuk als dat nog meer uit steekt. Met verschillende quote kaartjes uitgezocht en geknipt te hebben. 

Met mijn embrossing machine maakt ik een figuur van boomstam en blaadjes. Van het leuke stickervel zocht ik een aantal stickers uit om voor straks het helemaal af te maken. 

Nu alles een beetje op ze plek lag wilde ik graag een leuke pijlvorm uit ponsen in 1 van de foto’s zodat ik daar weer wat meer diepte in kreeg. 

Tip: vindt je voorbeeld pagina leuk, maak er een foto van. Zodat je even terug kunt kijken hoe je het graag wilde.

Definitief vast!

Altijd even een spannend moment vindt ik zelf... want eenmaal vast, is vast! Hoe ik alles los had liggen vondt ik er leuk uit zien. Foto voor foto alles vast plakken. Mijn woord die ik eerder uitgeponst had (boswandeling) leek mij een plekje boven in wel leuk. Naast een van de foto’s wilde ik graag de boomstam met daarbij een quote kaartje. Hier en daar wat stickers geplakt en de blaadjes over de bladzij Verspreidt.

Met herfstachtige stampels maakt ik lege plekken opgevuld.

Mijn review over het themaset herfst

Een heel leuk themaset, met mooie donkere en lichte herfstkleuren. Vondt het leuk om de kleuren bruin en rood/oranje zoveel mogelijk te combineren met elkaar. Dit themaset is zeker te gebruiken in combinatie met een andere themaset of paperpack set van studio ins en out. 

Veel plak plezier voor de komende herfstdagen.