• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

9 mei is het Moederdag..

En dat vieren we ook dit jaar net even anders! Door het Corona virus vallen ook de Moederdag plannen in het water. Wat even op bezoek gaan bij je moeder/oma zit er niet in. Maar samen gaan we er toch een feestje van maken! Want dit jaar hebben we een speciale inpakservice ingericht. Je leest er hier alles over!

Dat is handig!

Inpakservice

In het winkelwagentje kun je nu kiezen voor welke inpakservice we voor jouw bestelling mogen toepassen. Kies je voor Standaard dan wordt je bestelling nog steeds feestelijk ingepakt. Maar kies je voor Moederdag? Dan gebruiken we toffe Moederdag stickers en plakken we een sticker op de doos om de ontvanger te informeren dat ze nog eventjes geduld moet hebben met uitpakken!

 Je kunt voor een ander afleveradres kiezen tijdens het bestellen. Vul hier het adres van de oma of mama in die jij wilt verrassen op Moederdag en voila!

Een beetje geduld..

Special Delivery

Kies je voor de optie Moederdag dan plakken we deze sticker op de doos. Zo weet de ontvanger dat ze nog eventjes geduld moet hebben met openmaken! Op Moederdag maakt ze de doos open en dan is het meteen feest. Want natuurlijk pakken we de bestelling extra leuk in. 

Echt een cadeautje

Zo maken we er samen toch een leuke Moederdag van. Je betaalt niets extra's voor deze inpakservice. We plakken een speciale Moederdag sticker op het cadeautje met de teksten Mom, you rock! of wat dacht je van 'Voor de liefste mama' of 'Lieve mama, ik houd van jou!'.

Wie ga jij dit jaar verrassen?

We hebben al onze Moederdag cadeautips verzameld op deze pagina.

Bekijk onze Moederdag tips

Tip:

Bestel je cadeautje op tijd!

Bestel je Moederdagcadeau op tijd. Door onze sticker is dat geen probleem! PostNL verwacht namelijk een enorme drukte omdat winkels veelal gesloten zijn en er dus meer online zal worden besteld. Vorig jaar waren ze in de week van Moederdag regelmatig later met bezorgen. Bestel dus op tijd een voorkom teleurstellingen!