• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Ons familie Jaarboek

Het hele jaar door maak ik foto’s en hoe leuk is het om elke maand een aantal in een fotoboek te plakken. Het jaarboek van Studio Ins & Outs is daar ideaal voor. Het is mijn tweede jaar met het jaarboek en vind het super leuk om er telkens even doorheen te bladeren.

Het liefst kijkt mijn oudste zoon (3) elke avond in een van de invulboeken die ik maak, maar zijn favoriet is dan ons familie jaarboek. Dan maakt mijn hart toch een sprongetje, & dan zegt ie ook nog “heb je mooi gedaan mama”. 

Ik gebruik het jaarboek als ons familie boek. Maar dat kun je dus geheel naar eigen wens aanpassen!

Het begin van ons familie jaarboek

De eerste bladzijde van een invulboek vind ik best belangrijk, het zegt veel over jezelf maar ook over je gezinssituatie in mijn geval. 

Wij hebben twee jongens daar is eigenlijk niets roze, behalve wat shirtjes.. haha! Maar ondanks dat vind ik roze heel leuk om te gebruiken voor dit jaar en is dan ook de basis in mijn jaarboek. 

Bucketlist voor dit jaar:

Je denkt vast wat zal ik daar nou weer op schrijven.. In mijn geval mijn familie doelen. Je kunt het natuurlijk zo persoonlijk maken als je zelf wilt. 

Een van mijn belangrijkste doelen op mijn lijstje waren.

  • Hooray Kai 1 jaar
  • Finn zijn eerste schooldag

Het maakt ook eigenlijk helemaal niet uit wat je er op schrijft, als het voor jou maar belangrijk is. 

Jeej! Maand januari

Geheel in de themaset van januari van Studio Ins & Outs, begon ik te bedenken wat past bij deze maand met een cirkelsnijder en verschillende ponsen maakte ik deze leuke pagina’s. 

Het is wel een voordeel als je met themasets werkt dat het altijd in die maand de sfeer geeft waar je nu in zit, & vind het dan wel makkelijk om creatief los te gaan in mijn jaarboek. 

Say cheese!

Tussendoor heb je ook plek voor extra foto’s. Je kunt het bij 1 van de maanden gebruiken die je graag terug ziet of iets anders creatiefs. Ik heb hier een envelopje gemaakt om losse foto's in te bewaren. Ook zo'n envelopje maken? In deze video leer je hoe.

YouTube video 'Maak een envelopje'

Hi Lente! Maand maart

Met het themaset van maart was ik om, mijn favoriet.. Leuke frisse kleurtjes & bedachte quotekaartjes, en niet vergeten de washi tape.

Ik gebruikte de washi tape uit de reguliere collectie in combinatie met deze themaset, dat past perfect!

Voor elke maand heb je 4 pagina's om te vullen, naast de algemene pagina's met lijstjes. 

Liever alleen foto's? Dan werk je de titels van die pagina's eenvoudig weg om zo extra foto-ruimte te maken. 

De leukste uitstapjes

Graag bestel ik mijn foto’s bij de Hema vanwege dit leuke formaat. 

Ik plakte er een sticker van elke maand bij en zo had ik mijn eerste leukste uitstapjes bladzij gecreëerd. 

Moederdag! Maand mei

Wauw wat een gave themaset was dit & in het thema van moederdag, met vooral rustige kleurtjes, hartjes, regenbogen & nog meer hartjes in mijn geval!

Nu ik zelf mama ben is moederdag onwijs bijzonder om mee te maken en dat elk jaar weer. 

Lekkerrrrr!

Een heerlijk gerecht uitgeknipt uit de Jumbo maand magazine. 

Ik koos hier voor een bbq gerecht omdat wij dat graag doen en ik oefende ook graag met het handletteren, want al zeg ik het zelf het was wel een ramp in het begin. Maar oefening baart kunst..

Inspiratie ruimte voor een moodboard

Super leuk een moodboard maken, maar hoe begin je.. (denk goed wat jou ideale ruimte/ object/situatie is.) 

Ik bedacht mij wat zou het leuk zijn om ons thuis in de toekomst om te toveren tot een ware JUNGLE en dit is mijn resultaat van het moodboard!

Zomer liefde! Maand augustus

Oehlala de zomer & dit leuke themaset, opende mijn ogen. Met vrolijke kleurtjes, regenbogen & jaren 60 uitstraling was ik verkocht. 

Met deze themaset kan je zoveel combineren en ook met de andere themaset bij elkaar. 

Fan van het Jaarboek!

Het jaarboek is een absolute aanrader om het gehele jaar vast te leggen van alle mooie maar ook mindere momenten. Met alle themaset die je kunt shoppen bij Studio in & out maakt het je boek compleet. Natuurlijk niet vergeten de leuke figuurponsen en alle leuke hebbedingetjes voor in je invulboek. In 2021 maak ik zeker weer een Jaarboek!