• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Meerluik van FotoCadeau

Afgelopen zomer hadden wij een fijne familieshoot met Gerjanne. Zij is al jaren onze vaste fotograaf en is bij alle grote mijlpalen. Zo was het ook de bedoeling dat ze onze bruiloft 8 mei jl. zou fotograferen. Helaas gooide Corona roet in het eten. Van Remondo kreeg ik voor Moederdag een fotoshoot cadeau zodat we ook dit jaar mooie foto's hebben van ons gezin!

Van FotoCadeau mocht ik een nieuw product testen. Namelijk een meerluik. Ik wist direct welke foto ik hiervoor wilde gebruiken en dat we hiermee eindelijk de saaie witte muur boven op de overloop mee konden opfleuren!

Geen saaie muur meer!

En eindelijk hangt hij. Wat ben ik trots! Ik vind de foto heel romantisch en door de drie luiken komt ons gezin echt in de spotlight. Mochten we ooit gaan verbouwen en geen ruimte meer hebben voldoet enkel het luik met ons erop ook.

Ik ben gegaan voor 3 even grote luiken. Het totaal is 120cm breed en 80cm hoog. Een echte eye catcher dus!

Foto's aan de muur

Ik zou graag meer foto's in ons huis willen maar houd niet van de standaard 'lach in de camera' kiekjes. Daarom sprak deze foto me zo aan. Je ziet goed dat wij het zijn en dat we op ons lievelingsplekje staan op de zandverstuiving achter ons huis. Het avondzonnetje verklapt dat het een heerlijke zomeravond was en je ziet dat we onderling interactie hebben. 

Ook zo'n mooie meerluik aan de muur?

Ik mag van FotoCadeau een toffe kortingscode met jullie delen. Met code ME50 ontvang je maar liefst 50% korting op alle meerluiken!

Maar wist je dat ze bij FotoCadeau ook heel veel andere fotoproducten hebben? Bijvoorbeeld de foto op tegel. Die zijn ook zo tof!