• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Mooiste Momenten aan de muur

Al tijden willen we aan de slag met onze slaapkamer. Ooit was er een idee om iets te doen met foto's aan de muur. Maar er zijn zoveel mogelijkheden. En wat is dan leuk?

Ik ben gek op de hexagon vorm. Je vindt dan ook verschillende items in de webshop met deze vorm. Bijvoorbeeld deze washi tape en figuurpons.

En toen mocht ik van fotocadeau.nl een product uittesten. Zo tof! Ik koos voor een set van 9 op forex gedrukte hexagons. Forex is een lichtgewicht kunstof waarop je afbeelding of foto wordt geprint. Met de meegeleverde plakstrips zijn ze eenvoudig te bevestigen aan de muur!

Aan de muur

De hexagons werden geleverd in een doosje met plakstrips en instructie om ze te bevestigen. Dat ging mega eenvoudig! Ik heb ze op ons bed neergelegd. Telkens in een andere volgorde tot ik ze goed vond liggen.

Voor de hexagons gebruikte ik allemaal foto's die ooit zijn gemaakt tijdens fotoshoots. Van best een poosje geleden tot vrij recent.

Plakken maar

Dat is nog eens iets anders dan foto's in een boek plakken. Toen ik de juiste lay-out had gevonden ging ik aan de slag met plakken. Ik begon met de middelste foto en werkte daar omheen. Het was een eenvoudig klusje en dus zo gepiept!

Het resultaat!

En dit is het resultaat. Wij zijn er onwijs blij mee en ook de kids willen regelmatig dingen weten over waar en wanneer de foto's gemaakt zijn. En zoals ik natuurlijk al weet door de figuurponsen: het patroon is eenvoudig uit te breiden met nog meer foto's.

Korting!

En hoe tof: op de site van fotocadeau.nl shop je nu de Hexagons met maar liefst 50% korting! Gebruik code MP50.

Op mijn wishlist staan sowieso nog meer hexagons voor aan de muur en een foto op kussen!