• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Maak een echte eye catcher

Aan de slag met die eerste pagina!

In de meeste boeken vind je voorin een pagina met de voorgedrukte tekst ‘Dit boek is van’ en een aantal lijntjes. Een pagina die je misschien snel invult door de naam of namen op te schrijven. Maar weet je dat je deze pagina ook leuk kunt ‘pimpen’ met de materialen uit de webshop? In deze blog ligt ik een paar manieren toe. 

Klik op de foto's om meer voorbeelden te zien

Aan de slag!

Zonder foto's

Ik moet eerlijk bekennen: het was niet meteen in me opgekomen om de eerste pagina ook te beplakken en leuk te maken! Maar toen ik door een boek bladerde dat al goed gevuld was merkte ik dat ik het jammer vond dat die eerste pagina zo leeg was. Dus ging ik aan de slag met achtergrondjes uit het roze paper pack, tapes, quotekaartjes, stickers en de letters. Hieronder het resultaat:

Met foto's

Maar ook kun je die eerste pagina heel goed toffer maken met foto’s! Deze pagina’s laten zien hoe je dat kunt doen.

En? Hoe ga jij aan de slag?

Ik ben nu natuurlijk super benieuwd naar jouw eerste pagina. Deel hem in de Facebook groep of mail hem naar info@studioinsenouts.nl