• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Samen met de kids

Aan de slag met de Fun Kit van Vaessen Creative

Een paar weken geleden waren we in Limburg op bezoek bij onze leverancier van de ponsen en snijders, Vaessen Creative. Om eens kennis te maken, een kijkje in de keuken te nemen bij dit creatieve familiebedrijf en om een idee te pitchen. (Daarover later meer..)

Toen lieten ze ons dit knutselpakket zien. De Fun Kit met meer dan 1000 arikelen er in! We waren direct enthousiast voor onze eigen kids. En toen we hem konden bestellen besloot ik samen met ze aan de slag te gaan om het pakket te testen. In deze blog delen we het resultaat.

Dit is de inhoud:

Aan de slag

Wat gaan we maken?

De kids waren meteen enthousiast toen ze de doos zagen. Ze hadden ideetjes van wat ze konden maken en op een heerlijke zonnige woensdagmiddag gingen we lekker buiten aan de tuintafel aan de slag.

In het pakket zit een boekje met inspiratie. Maar de vis op de voorkant van de doos ging het worden!

Wauw, glitters!

Blub blub..

Toen de doos eindelijk openmocht kon vooral Isabel haar geluk niet op.. glitters! Ze begon meteen te fantaseren wat ze er allemaal mee kon. Haar ideeën hadden vooral met slijm te maken!

Ik tekende de vorm van de vis na uit het boekje en knipte hem een paar keer uit. We begonnen op vilt maar het schuim werkte toch fijner. De kids waren zo lekker bezig dat ik er ook eentje maakte!

Wauw!

Het resultaat

En deze visjes hebben we gemaakt. Met letters, oogjes en veel glitters. Ik zal jullie besparen hoe de tafel er na het knutselen uitzag maar gelukkig hebben we daar een stofzuiger voor! De kids vonden het in ieder geval heel erg leuk en hebben toch weer lekker eventjes geknutseld. Hieronder lees je mijn review!

Dit vond ik van de Fun Kit

Mijn review

De doos is heel compleet en de kleuren spreken heel erg aan. De kids vonden het alleen al een feestje om de doos open te maken en alles te bekijken. Het boekje vonden we ook erg handig voor als je zelf even geen inspiratie hebt.

Isabel (6,5 jaar) kon met alle materialen uit de voeten. Lucas (4 jaar) had iets meer moeite omdat veel spullen erg klein en priegelig zijn. Hij heeft een handige grote zus die hem kon helpen maar daarom raad ik de Fun Kit aan voor kids vanaf 5 jaar. 

Het boekje vond ik een hele leuke toevoeging! Zeker voor ouders die minder creatief zijn en toch lekker willen knutselen. 

Dat kan!

Ook aan de slag met de Fun Kit?

We hebben een aantal dozen in huis en we kunnen er nog meer bestellen. Je kunt hem vanaf nu vinden in de webshop zolang de voorraad strekt en er animo voor is. De doos past niet door de brievenbus en wordt met pakketpost verzonden.

Je vindt hem hier: Fun Kit Knutselpakket