• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Leonie

Review: Zomer Goodiebox 2020

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver! De langverwachte zomer stationery goodiebox van Studio Ins & Outs kwam binnen. Een goedgevulde box met de leukste stationery van de merken Studio Ins en Outs, Studio Stationery, Hippekaartjeswinkel.nl, Hebbersshop en Post en Papier. 
Stiekem was ik al sinds de lancering van de box super benieuwd wat er in zou zitten. Toen eenmaal de verzendbevestiging in mijn mailbox verschenen was voelde ik mij als een kind zo blij. Net een beetje zoals vroeger, toen ik vol verwachting was voor mijn verjaardag.

In dit blog ontdek je de inhoud en wat ik er van vond en of het het wachten waard was. 

Zomer in een doos!

Toen ik hem opende werd ik gelijk vrolijk van het kaartje. Alles zat mooi ingepakt in vloeipapier en vrolijk gekleurde cadeauzakjes. 

Stickers en ponsen

Vanuit de webshop van Studio Ins en Outs zaten er deze speciaal voor de box ontworpen stickervellen in. Ik ben gek op stickers om een pagina in mijn invulboek op een makkelijke manier af te maken én het is ook handig om kleine foutjes zoals een scheef geknipt achtergrondje mee te verbergen. Inmiddels heb ik al een flinke verzameling stickers van SIO, en deze passen mooi bij de rest van de verzameling. 

Dat verdient een bloemetje

Naast de stickervellen zaten er ook 3 papierponsen in in bloemvorm. Ik gebruik alle ponsen die ik al heb super veel omdat je op een eenvoudige manier speelse versiering aan je pagina toevoegt. De 2 ponsen die ik tot nu toe het meeste gebruik zijn de hexagonpons en de hartjespons, maar met deze bloemenponsen heb ik zeker ook al leuke ideeën. Zo kan je ze bijvoorbeeld in verschillende kleurtjes speels over elkaar heen plakken achter een leuke foto of je kan juist de 3 verschillende maten op elkaar stapelen voor een 3d achtige bloem.

Zomerse fotoachtergrondjes van Hebbers

Het volgende item wat ik uitpakte waren verschillende vrolijke achtergrondjes van het merk Hebbers. Ik ben zelf gek op kleur in mijn invulboek en met deze kleurenexplosie moet dat zeker lukken. Dit soort papier komt altijd wel van pas. Achter een foto, als titel in combi met het woordponsbord of ik pons er figuurtjes uit voor een speelse touch.

Vrolijke goodies van Hippekaartjes

Van Hippekaartjes zat er een goedgevuld cadeauzakje in. Allereerst ontdekte ik het boodschappenlijstjes blok en het notitieblok. Altijd handig natuurlijk én deze zien er een stuk vrolijker uit dan de blocnotes die ik nu altijd gebruik. 

Tot mijn grote verrassing zaten er naast 2 blocnotes ook een heel stapeltje met vrolijke stickers in. Zoals ik al zei vind ik stickers echt ideaal om te gebruiken in een invulboek, maar deze lenen zich ook super goed om een cadeautje of enveloppe extra op te vrolijken.

Jungle vibes van Postenpapier

Van Post en Papier zat er achtergrondjes in, een stickervel en kaartjes met kleurrijke ijsjes. De achtergrondjes zijn ongeveer zo groot als een a4 en dubbelzijdig te gebruiken waardoor je ze mooi terug kan laten komen in je spread. 
Als finishing touch wat van de botanische stickers er op en klaar is je junglepagina. 

De kleurrijke kaartjes met ijsjes kan je natuurlijk in je boek plakken, maar omdat ze van stevig papier gemaakt zijn vind ik ze ook super voor bij bijvoorbeeld een cadeautje.

Pennen van Studio Stationery

Deze 3 vrolijke pennen van Studio Stationery zaten ook in de box. Ik had ze stiekem al lang op het oog, maar vond nooit het goede excuus om deze balpennen te kopen. Eerlijk, ze zien er niet alleen leuk uit, ze schrijven ook echt heerlijk dus ik ben helemaal verkocht. 2 van de 3 zitten nu om de blocnotes die ook in dit verrassingspakket zaten geklemd en ik heb er eentje in mijn tas gestoken. Handig.

Van dit merk vind je ook een geel/paarse zomerse washi tape in de goodiebox, altijd handig!

Unboxing video

Ik maakte ook een unboxing video. Die vind je op mijn YouTube account!

Bekijk de video

Eindoordeel

Ik ben blij verrast! Normaal gesproken ben ik niet zo van de verrassingsboxen omdat het vaak items zijn die je niet goed kunt gebruiken of totaal je smaak niet zijn, maar bij deze box zit er eigenlijk niks in wat ik niet leuk vind! Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. 

Mocht er ooit een vervolg komen van deze goodiebox dan ben ik zeker van de partij.