• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Chantal

ROAR!

Ook ik mocht deze maand de nieuwe themaset ROAR testen. Stiekem ben ik niet zo van de dierenprintjes. Maar deze set spreekt mij wel aan omdat het goed past bij voorbeeld een dagje dierentuin of in ons geval een dagje kinderboerderij. De printjes van deze set vind je vind je totaal niet terug op de kinderboerderij. Maar dat vind ik juist wel grappig.  

Aan de slag in ons Jaarboek

Ik ga dit keer aan de slag met mijn Jaarboek. Dit was de eerste keer dat wij met ons zoontje naar de kinderboerderij gingen. Dus deze foto’s passen wel op de leukste uitstapjes pagina.  
Na het uitkiezen van de foto’s heb ik achter alle foto’s een achtergrondje gemaakt. En ik maakte bij 2 foto’s een strookje tekst met de woord pons bord. Daarna ben ik net zo lang gaan schuiven tot ik alle foto’s mooi op de pagina passen.  

Met de letter bord pons maakte ik de het woord ROAR, de naam van deze themaset en heel toepasselijk voor de pagina. Ik gebruikte hier verschillende printjes voor.  

Eerst plak ik een paar stukjes washi tape op de pagina. Daarna plak ik alle foto’s op en de letters. Als alles vastzit mis ik nog wat. Met de woord pons maak ik nog wat teksten. Ook snij ik nog een quote kaartje doormidden. Ik vond de tekst “lekker printje” wel grappig om bij het geitje te plakken. 

En als ik dan toch bezig ben..

Toen ik deze pagina klaar had. Had ik de smaak goed te pakken en heb ik ook nog een pagina in het Mijn Eerste Jaar boek van mijn zoontje gemaakt. 

Ik ben nu al bijna door mijn papier heen. En ik moet nog 2 pagina’s van oktober in mijn jaarboek maken. Dat wordt dus weer nieuwe papiertjes bij bestellen. Door de vele leuke printjes vind ik dit een hele leuke set om mee te werken. Door een printje achter een foto te plakken kun je met deze zet toch ook rustige pagina’s maken. Maar je kunt ook helemaal over de top gaan. Dat vind ik echt leuk aan deze themaset!