• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Imelda

De herfst doet intrede..

Deze keer ging ik aan de slag met de themaset voor november: Herfst. Allereerst wil ik even zeggen dat de kleuren echt heel mooi en warm zijn. Dit viel mij echt op toen ik deze set openmaakte.

Naar buiten voor de eerste herfstfoto's

Ik had nog niet echt foto’s die bij de herfst passen. Dus moesten mijn kinderen er even aan geloven en moesten er even foto’s gemaakt worden, zodat ik wel foto’s gebruik die bij het thema passen. Gelukkig vonden ze dit niet zo heel erg en weten ze wat ze moeten doen, dus waren we zo klaar. En kon ik lekker aan de slag gaan, toen het binnenkwam! Doordat mijn foto’s nog veel groen bevatten, helaas zijn de bomen hier nog niet echt van kleur veranderd. Moest ik denken aan de groene kleur van thema &ik (september). Zelf ben ik daar nog niet mee aan de slag gegaan, maar heb het wel even bij elkaar gelegd en zeg zelf hoe mooi past deze kleur erbij!

Boek: Jaarboek

Ik ging aan de slag in het jaarboek. En ik gebruikte alleen maar spullen van de Herfst themaset. Ik heb het vrij simpel en strak gehouden, dit omdat ik deze pagina’s gemaakt hebt in mijn eigen jaarboek en ik daar zelf van hou. 
Ik vond het leuk om een grote foto te gebruiken en deze met twee laagjes paperpack net even wat meer te geven. Het quote kaartje dat ik op de linker pagina gebruikt heb, heb ik wat kleiner gemaakt. Dit vond ik zelf mooier, omdat hij anders zo veel zo vullen van de pagina. De washitape onder aan de pagina, plakte ik eigenlijk als eerste vast. Want ik leg altijd alles eerst los neer. Ik kan nog al heel erg twijfelen hoe ik iets wil hebben, beetje schuiven, nog meer schuiven. Hihi. Met een hartjes sticker erbij maakte het voor mij helemaal af.

De rechter pagina heeft drie nagenoeg even grote foto’s. Ééntje sprong ervoor mij echt uit, die heb ik dan ook vier laagjes paperpack gegeven. Eerst had ik er drie en toen ik hem op de bladzijde neer gelegd had, miste ik toch nog wat op de pagina. Maar met een stukje ruitjes paperpack, maakte hij hem echt af. Zeker omdat de washitape dezelfde print heeft. Deze keer heb ik het quote kaartje diagonaal afgesneden en hem een beetje over de foto heen geplakt. 
Owja, eigenlijk was dit een leukste uitjes pagina in het boek. Deze pagina’s in het jaarboek gebruik ik meestal gewoon als extra pagina in een maand. Ik heb er een effen wit iets dikker papier overheen geplakt, zodat ik zelf kon bepalen hoe ik deze pagina ging indelen.

Het eindresultaat:

Blij met deze set!

Ik kan niet wachten tot ik echte herfstfoto’s heb. Met bomen die ook geel, oranje en rood kleuren. Daar past het super bij. Maar je kan deze kleuren bij van alles gebruiken, het hoeft niet perse met de herfst foto’s natuurlijk.