• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Door: Amanda

Vol verwachting......

Keek ik uit naar het themaset van december. Echt een prachtig set met een luxe uitstraling. De quote kaartjes hebben een super mooie opdruk, die je echt kunt voelen als je er met je vinger overheen gaat, heel luxe en chique. 

Ik ga jullie in dit blog laten zien hoe ik 3 pagina's maak met de artikelen uit de december set. Ik heb hiervoor een heleboel foto's gemaakt tijdens de sinterklaas intocht op tv en natuurlijk hoort daar het zetten van de schoen bij en de nodige pret met het uitpakken van kleine cadeautjes. 

Ik had nog wat ongevulde pagina's van een ander boek. Deze heb ik eruit gehaald, op maat gesneden met de papiertrimmer en wil ik gebruiken als extra pagina, zodat ik weer meer pagina's overhoud voor de rest van het jaar, want in de maand december zijn genoeg prachtige momenten om vast te leggen. 

Zie ginds komt de..

Voordat ik dit idee bedacht, maakte ik een pagina van de sint intocht op tv. Hiervoor gebruikte ik 2 soorten achtergrondjes van het themaset december en ik had (gelukkig) nog wat extra rode achtergrondjes besteld van het themaset november. Rood is een kleur die ik super tof vind in de maand december en dit kwam nu mooi van pas.

Als eerst print ik de foto uit met de Canon Selphy en snijd deze op maat. Ik plak een achtergrondje achter de foto, de kleur rood uit het themaset November en leg deze even aan de kant. Daarna kies ik 2 printjes uit de december set en gebruik ik ook nog de rode kleur van november. Ik ga een willekeurig patroon leggen met hexagon vormpjes. Ik gebruik hiervoor de Hexagon M.
Voordat ik alles vastplak, maak ik even een foto van het patroon, zodat ik dit als voorbeeld heb. Als ik het patroon heb vastgeplakt, plak ik aan de onderkant van de pagina nog een washi tape, dit is de tape uit de 3pak van de decembermaand. Er is nog plek voor een quote kaartje. Deze maak ik iets kleiner en rond ik af met de hoekjespons. Dan plak ik het quote kaartje vast en is deze pagina weer af. 

Extra pagina toevoegen

Nu ga ik de extra pagina vastplakken aan de pagina die ik zojuist heb gemaakt. Dit doe ik door middel van een stuk washitape, op deze pagina gebruik ik de brede zwarte washitape. Ik plak de pagina vast aan zowel de voorkant als je achterkant, zo kun je hem gemakkelijk omslaan zonder dat deze pagina loslaat. 

Op de voorste pagina maak ik letters met het woordpons bord. Ik pons de lettertjes uit in de kleuren rood en zwart en voordat ik ze op de pagina plak (met de lijmpen), plak ik een stuk washi tape op, om de letters recht te plakken. De tape kun je gemakkelijk verwijderen en je tekst ziet er straks uit.
Ik heb een foto afgedrukt van de stoomboot, deze foto past goed bij de tekst. Achter de foto plak ik een achtergrondje van het themaset, de zwart/wit volgende en ook nog de kleur rood. Ik plak alles vast met fotoplakkers, stickertje erbij en aan de onderkant van de pagina nog een washitape. Ik gebruik hier ook de gouden tape uit de december 3pak. Deze plakt helaas niet zo goed, dus stip ik nog wat kleine lijmpuntjes onder de tape, zo laat deze zeker niet los.
Ik vind het weer een super leuke pagina. 

Finishing touches

De laatste pagina is aan de binnenkant van het bijgevoegde papier. De foto's die ik hier gebruik hebben verschillende formaten. Ik rond de hoekjes af, bij 2 foto's alle hoekjes en bij de andere 2 kies ik ervoor om 2 hoekjes per foto af te ronden, weer eens wat anders.
Ik vul de pagina met een rode achtergrond, washi tape en kleine de kleine stukjes van de voorkant van de paperpack.
Als ik alles weer op z'n plaats heb gelegd, plak ik het vast, nog wat leuke stickers erbij en kijk ik weer met een tevreden blik terug op een leuk weekend met mooie herinneringen. 

Review:
Ik vind het themaset echt ontzettend mooi. De luxe uitstraling past perfect bij de tijd van het jaar.