• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Persoonlijke touch op de bruiloft

Op 8 mei gaan we trouwen. En dat doen we klein, intiem en heel persoonlijk. Omdat we dit jaar ook 12,5 jaar samen zijn leek het me leuk om ons liefdesverhaal vast te leggen. De voortgang en straks het eindresultaat vind je in deze blog!

De eerste pagina..

A love story! Mijn doel voor dit jaar is om meer te gaan doen met handletteren en tekenen. Om de boeken zo nog persoonlijker te maken! Dus ging ik voor de eerste pagina aan de slag met een pen en stiften. Het resultaat is nog niet helemaal perfect maar ik ben tevreden!

De hartjes maakte ik door een figuurtje uit te ponsen en die als sjabloon te gebruiken.

Ons verhaal

Met 13 jaar om te maken dacht ik het dat het leuk was om een inhoudsopgave te maken. De titel maakte ik door de woorden uit te ponsen met het Woord Pons Bord en die als sjabloon te gebruiken. Ik schreef met een uitwisbare pen.

De jaartallen maakte ik ook met het Woord Pons Bord en de themaset van januari: Winter 2020. De stipjes zette ik in een keurige rechte lijn en ik vul telkens het pagina nummer in als ik aan een nieuw jaar begon! De pagina nummers schreef ik telkens klein in de hoeken.

Met washi tape en stickers maakte ik de pagina 'af'.

2007..

In 2007 leerden we elkaar kennen dankzij een gezamelijke vriend. Hij koppelde ons en zal ons in 2020 ook trouwen. Dan is de cirkel rond!

Het jaartal vind je boven in de hoek in de vlaggetjes en ik schreef wat hoogtepunten op. De stickertjes zijn uit de Planner en geven wat kleur aan de pagina.

De flap heeft ook de vorm van 2007. Maar omdat dit niet heel duidelijk is heb ik het ook nog opgeschreven. Daarnaast vind je een van onze eerste foto's samen met de hond Donna! Wat een jonge koppies nog he!

Oui oui Paris!

In september kregen we verkering en in oktober én december gingen we naar Parijs. Iets met gratis vrijkaartjes van Disneyland Parijs die we gewonnen hadden!

Op de rechterpagina begon ik met 2008. Dit jaar in de kleur okergeel met zwart wit. Door elk jaar een andere kleur te geven maak ik structuur en het geeft minder keuzestress.

Jij & ik

Samen gingen we naar Winterberg. Mijn eerste wintersport ervaring! Ik gebruikte items uit verschillende themasets (December 2019 en Winter 2020) en items uit de basiscollectie zoals het quotekaartje Jij&ik. 

We kochten ons eerste huis en knapten dit helemaal op. Wat een werk! Maar we zijn best handig dus hadden vooral veel plezier. De foto van de zilveren muur moést er in. Ik denk dat onze eerste ruzie daarover ging?

Naar Italië

Dat jaar gingen we ook voor het eerst jaar Italië. Samen met Remondo's ouders bezochten we onder andere het Iseo- en Gardameer. Plekjes waar we later nog eens terug zouden komen!

Bij samenwonen hoort een huisdier. Nou vooral een muizenvanger! Knorretje kwam bij ons wonen. (klik)

Voor deze pagina's week ik af van dezelfde kleuren. Want er is een hele leuke themaset 'Animals' die zich uitstekend leende voor deze foto. Ik gebruikte de items samen met items uit de reguliere collectie. 

Weer een bijzonder jaar

In 2009 gingen we op wintersport met vrienden. Leuk weetje: een van mijn oudste vriendinnetjes heeft verkering met Remondo zijn beste vriend. Inmiddels zijn we allemaal 10 jaar ouder en 5 kindjes rijker. Dat maakt het extra bijzonder! Ik ging verder met donkerblauw.

Nog een keer naar Limone

Italië is, mede dankzij Remondo zijn genen, ons lievelingsland. Ook in 2009 gingen we weer op vakantie naar dit prachtige land. Maar ook stond er een werkvakantie naar Tsjechië op de planning.

Ik plakte achter alle foto's donkerblauwe achtergrondjes. En met de hexagon pons maakte ik een subtiel patroon. Een mooi voorbeeld van hoe leuk donkerblauw met zwart te gebruiken is, zonder je foto's donker te maken. En zie je hoe ik subtiel het vlaggetje doortekende bij het quotekaartje?

Party!

We hielden (nog steeds hoor maar de tijd he!) van een feestje. Kerst vierden we in de kroeg en er waren leuke feestjes bij kennissen en thuis.

De vlaggetjes op de rechterpagina knipte ik op maat van paper pack restjes. Door een washi tape over de breedte te plakken met een sticker eroverheen maak je een tof effect! En de zwart witte quotekaartjes passen er ook weer precies bij!

2010.. hoogte- en dieptepunten

Door alleen de lichte kleuren van de themaset 'Winter 2020' te gebruiken krijg je ineens een ander effect. Het mintgroen gaat zo lekker met okergeel! We maakten weer talloze selfies maar ook werd Remondo dit jaar geopereerd. Iets waar we nog dagelijks de gevolgen van ervaren!

Nog meer wintersport?

We hadden de smaak te pakken. Ook in 2010 gingen we op wintersport toen Remondo voldoende was hersteld. Hij had een zware rugoperatie achter de boeg in februari. De letters maakte ik met een tof apparaatje, daarover later meer!

Time to grow up..

In 2011 kochten we ons eerste echte huis. We woonden inmiddels al 3 jaar samen en na mijn afstuderen had ik al snel een toffe baan bij Stork waardoor we een huis konden kopen! De foto rechts is een klassieker. Met kort haar én een drankje in de hand. De themaset Liefde 2020 (februari) is tof!