• Voor 12u besteld = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Makkelijk en onopvallend

Zo verberg je een titel

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat een boek perféct aansluit aan jouw wensen is vrijwel onmogelijk. Zelf heb ik dat ook ervaren toen ik voor Isabel invulboeken maakte, zo’n 5 jaar geleden. Vaak bleef de pagina leeg omdat ik er niets anders van kon maken. Dat kon en moest anders vond ik! 

WEG MET DIE TITELS!
Daarom heb ik de boeken zo ontworpen dat jij van bijna alle pagina’s een extra foto pagina kunt creëren. In deze blog laat ik je aan de hand van voorbeelden zien hoe dit kan.

OPBOUW VAN DE BOEKEN
De boeken zijn allemaal hetzelfde opgebouwd. Op de linkerpagina’s heb je de meeste ruimte voor foto’s en op de rechterpagina staan vragen, lijstjes of is er ruimte om een mooi moment op te schrijven. Behalve de tekst zijn de boeken verder vrij ‘sober’. Maar dat heb ik bewust gedaan zodat jij elke pagina zo kan maken zoals jij dat wil.

MIJLPAAL VERGETEN? OF PAST HET NIET BIJ JULLIE VERHAAL?
Dan plak je vrij eenvoudig iets over de titels heen. Dit kunnen foto’s zijn, papier of stickers. Hier vind je een aantal voorbeelden van boeken waarbij dit is toegepast. Dit zijn mijn eigen boeken of boeken van andere SIO fans. Boeken in ‘actie’ dus!