• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Makkelijk en onopvallend

Zo verberg je een titel

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat een boek perféct aansluit aan jouw wensen is vrijwel onmogelijk. Dat ervaarde Irene, ontwerpster van de boeken, toen zij voor haar oudste dochter invulboeken invulde, zo’n 7 jaar geleden. Vaak bleef de pagina leeg omdat ze er niets anders van kon maken. Dat kon en moest anders vond ze! 

WEG MET DIE TITELS!

Daarom zijn de boeken zo ontworpen dat jij van bijna alle pagina’s een extra foto pagina kunt creëren. In deze blog laten we aan de hand van voorbeelden zien hoe dit kan.

Ontwerp VAN DE BOEKEN

De boeken zijn allemaal hetzelfde ontworpen. Meestal is er op de linkerpagina’s meeste ruimte voor foto’s en op de rechterpagina staan vragen, lijstjes of is er ruimte om een mooi moment op te schrijven. Behalve de tekst zijn de boeken verder vrij ‘sober’. Maar dat is bewust gedaan zodat jij elke pagina zo kan maken zoals jij dat wil.

MIJLPAAL VERGETEN? OF PAST HET NIET BIJ JULLIE VERHAAL?

Dan plak je vrij eenvoudig iets over de titels heen. Dit kunnen foto’s zijn, papier of stickers. Hier vind je een aantal voorbeelden van boeken waarbij dit is toegepast. 

Hoe verberg je een titel?

Meet van te voren uit hoe breed je papier moet zijn. Vervolgens snijd, knip of scheur je dit op maat. Door verschillende stukjes over elkaar te plakken verberg je zo de titel. Nu is de pagina geschikt voor elke foto!

Bijvoorbeeld met het Woordpons Bord maak je vervolgens zelf een nieuwe titel.