Navigatie

Studio Ins & Outs helpt je bij het vastleggen van alle mooie herinneringen in het leven met je kid(s). Maar ook ontwerp ik handige items voor dagelijks gebruik!


Ik ben Irene van Zuthem, het gezicht achter de studio. 28 jaar, mama van Isabel (3,5) en Lucas (1) en verliefd op hun papa Remondo (Yes, Italiaans!). We wonen in Harderwijk waar ik vanaf mijn zolderkamer met veel liefde onder andere drukwerk ontwerp. Want als jonge moeder weet ik als geen ander hoe snel de tijd gaat en mis ik soms leuke en handige items voor dagelijks gebruik!

Daarom heb ik een lijn ontwikkeld met invulboeken. Met een stijlvol ontwerp zodat ze nu en later een prachtig aandenken zijn!

Levertijd

Ik run de webshop naast mijn gezin. Daarom heb ik vaste werkdagen waarop bestellingen worden verzonden. Dit zijn de maandag, dinsdag en donderdag. Als je dit schema doorleest weet je wanneer je jouw bestelling kan verwachten:

Donderdag na 12.oo uur, vrijdag of zaterdag besteld: Maandag verzonden
Zondag, maandag of dinsdag voor 12.oo uur besteld: Dinsdag verzonden
Dinsdag na 12.00 uur, woensdag of donderdag voor 12.00 uur besteld: Donderdag verzonden

Soms kan het zijn dat deze levertijd langer is. Bij de producten staat altijd in de producttest aangegeven als dit het geval is! Je bestelling wordt verzonden als alle producten op voorraad zijn. 

Mocht je een spoedbestelling hebben neem dan even voorafgaand aan je bestelling contact met me op via e-mail, whatsapp of sms.

Maatwerk opdrachten zoals geboorteposters worden binnen 7 werkdagen verzonden. 


Mijn persoonlijke favoriete producten:

© 2016 - 2017 Studio Ins & Outs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel