Navigatie

Huisstijlontwikkeling
Een sterke huisstijl is belangrijk. Het moet orginieel zijn en passen bij waar jouw bedrijf voor staat. Zelf heb je ongetwijfeld een idee want jij kent jezelf en je bedrijf het beste! Maar ook als je nog geen enkel gevoel hebt bij jouw (toekomstige) huisstijl ga ik graag voor je aan de slag. Neem vooral contact met me op om eens kennis te maken!

Geboortekaartjes & Geboorteposters
Maatwerk
De kaartjes en posters die je op de website vindt zijn voorbeelden van recent werk of mijn eigen ontwerpen. Het kan je helpen om een idee te krijgen wat mijn stijl is en of deze past bij jullie ideeen. Strak? Monochrome of juist heel uitgebreid? Ik ga graag voor jullie aan de slag. Aan de hand van een paar vragen probeer ik erachter te komen wat jullie wensen zijn. Ik ga dan aan de slag waarna je, afhankelijk van deze wensen, je voorbeelden in de mail ontvangt. We hebben nauw contact om zo tot jullie ideale kaartje of poster te komen!

Webshop
Staat jullie ideale drukwerk in de webshop? Schroom dan niet om te bestellen! De minimale afname voor geboortekaartjes is 50 stuks. Minder nodig? Neem dan even contact met me op. Zodra je de bestelling hebt geplaatst neem ik contact met op om eventuele extra wensen door te spreken. Je ontvangt altijd eerste een proefdruk van het kaartje. Je kunt er voor kiezen om de enveloppen vooraf te ontvangen. Dit is vooral bij geboortekaartjes handig. Je ontvang je bestelling altijd leuk ingepakt met een extraatje!

Fotografie
Wil je graag een foto op het drukwerk? Denk aan een foto van een bolle buik, baby of van jullie als stel. Dat kan! Ik werk graag met de fotograaf samen om tot een mooi ontwerp te komen. TIP! De foto's die je op mijn site ziet (geboortekaartje 'Lucas') zijn gemaakt door Gerjanne Immeker van Gerjanne.nl.

© 2016 - 2017 Studio Ins & Outs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel