Navigatie

Plakken, plakken, plakken

Mijn eerste ervaring met masking tape was dat mijn dochter een rolletje kreeg bij een traktatie. En ik was meteen verkocht! Inmiddels ligt er in elke kamer van het huis wel een rolletje tape. Om foto's en kaartjes mee op te plakken bijvoorbeeld.


 

 • -20%

  Pakket: 5 washi tapes
  Pakket: 5 washi tapes

  Ben jij net als ik fan van de washi tapes maar kun je niet kiezen? Met dit pakket shop je 5 tapes voor een fijne aanbiedingssprijs! Laat je verrassen of stel je eigen pakket samen.

  € 12,50 € 9,95
 • Roze washi tape: Pinky dots
  Roze washi tape: Pinky dots

  Deze roze washi tape 'Pinky dots' is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De mooie roze kleur is een echte eye-catcher en door het design van de tape is hij ideaal om te gebruiken in je invulboek.

  Elk rolletje wordt apart verpakt in…

  € 2,50
 • Kleurvolle washi tape: Rainbow stripes
  Kleurvolle washi tape: Rainbow stripes

  Deze kleurvolle washi tape 'Rainbow stripes' bevat alle kleuren van de Studio Ins & Outs stijl. De tape geeft daardoor een speels effect en past dus bij elk invulboek! Elk rolletje wordt apart verpakt in een…

  € 2,50
 • Mint kleurige washi tape: Lovely mint
  Mint kleurige washi tape: Lovely mint

  Deze mint kleurige washi tape met witte hartjes heeft de naam 'Lovely mint' is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De lieve hartjes maken deze tape perfect voor de invulboeken.

  Elk rolletje wordt apart verpakt in een…

  € 2,50
 • Zwart wit washi tape: Monochrome love
  Zwart wit washi tape: Monochrome love

  Deze monochrome washi tape 'Monochrome love' is subtiel en stoer! Het zwarte design past bij de monochrome trends en de lieve tekst geeft net een speciale touch aan je foto.

  Elk rolletje wordt apart verpakt in een…

  € 2,50
 • Okergele washi tape: Animalistic
  Okergele washi tape: Animalistic

  Deze gele washi tape met zwarte stippen heeft de naam 'Animalistic' is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De stippen ken je van de covers van de boeken en het geel is helemaal volgens de trends van nu.

  Elk rolletje wordt apart…

  € 2,50
 • Mint washi tape: Minty dots
  Mint washi tape: Minty dots

  Deze mint kleurige washi tape 'Minty dots' is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De mint kleur past perfect bij de invulboeken en is zowel voor jongens als meisjes geschikt. Gebruik de tape om je foto's mee op te plakken. Hierdoor…

  € 2,50
 • Roze washi tape: Lovely pink
  Roze washi tape: Lovely pink

  Deze roze kleurige washi tape met witte hartjes heeft de naam 'Lovely pink' is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De lieve hartjes maken deze tape perfect voor de invulboeken.

  Elk rolletje wordt apart verpakt in een…

  € 2,50
 • Zwartwitte washi tape: Lovely monochrome
  Zwartwitte washi tape: Lovely monochrome

  Deze witte washi tape met zwarte hartjes heeft de naam 'Lovely monochrome' en is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De lieve hartjes maken deze tape perfect voor de invulboeken.

  Elk rolletje wordt apart verpakt in een…

  € 2,50
 • Roze washi tape: Roze XOXO
  Roze washi tape: Roze XOXO

  Deze roze washi tape 'XOXO' is heel tof voor zowel de volwassen boeken als de kinderlijn. De mooie roze kleur is een echte eye-catcher en door het design van de tape is hij ideaal om te gebruiken in je invulboek of om een lief…

  € 2,50
 • Washi tape met kleur: Color blocked
  Washi tape met kleur: Color blocked

  Deze kleurvolle washi tape 'Color blocked' bevat alle kleuren van de Studio Ins & Outs stijl. De tape geeft daardoor een speels effect en past dus bij elk invulboek! Elk rolletje wordt apart verpakt in een beschermfolie.

  Ik heb…

  € 2,50
 • Washi tape met stipjes: Night dots
  Washi tape met stipjes: Night dots

  Dezewashi tape 'Nighty dots' is heel donkerblauw met witte stipjes. Hierdoor past hij zowel bij stoere monochrome invulboeken als gekleurde varianten. De tape is 1cm breed. Hierdoor is hij heel subtiel en ideaal om te gebruiken…

  € 2,50
 • Blauw washi tape: hoera
  Blauw washi tape: hoera

  Deze blauwe washi tape met de witte tekst 'Hoera' is super leuk om te gebruiken bij het inplakken van je foto's en het pimpen van een kaartje of envelop. De kleur is helemaal Studio Ins & Outs stijl.

  Elk rolletje wordt apart…

  € 2,50
 • Zwartwitte washi tape: Ienieminie dots zwart
  Zwartwitte washi tape: Ienieminie dots zwart

  Deze witte washi tape met kleine zwarte stipjes heeft de naam 'Ienieminie dots' en is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De lieve hartjes maken deze tape perfect voor de invulboeken.

  Elk rolletje wordt apart verpakt in een…

  € 2,50
 • Monochrome washi tape: Zebra dots
  Monochrome washi tape: Zebra dots

  Deze stoere monochrome washi tape 'Zebra dots' is helemaal Studio Ins & Outs stijl. Het design heeft het stippenpatroon van de invulboeken en matcht daardoor perfect met alle producten van de studio. Deze tape is ook heel leuk om…

  € 2,50
 • Okergele washi tape: Yellow LOVE
  Okergele washi tape: Yellow LOVE

  Deze okergele washi tape 'Yellow Love' is helemaal Studio Ins & Outs stijl. De mooie gele kleur is een echte eye-catcher en door het design van de tape is hij ideaal om te gebruiken in je invulboek.

  Elk rolletje wordt apart…

  € 2,50
 • Mint 'Yay!'
  Mint 'Yay!'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie mint tape met gold foil tekst 'Yay!'. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur:…

  € 2,95
 • Roze 'XOXO'
  Roze 'XOXO'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie roze tape met gold foil tekst 'XOXO'. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur:…

  € 2,95
 • Blush 'Get it Girl'
  Blush 'Get it Girl'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie roze tape met gold foil tekst 'GET IT GIRL!'. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15…

  € 2,95
 • Blauw 'Triangles'
  Blauw 'Triangles'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie blauwe tape met zwarte driehoekjes. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: blauw met…

  € 2,95
 • Fruitylicious
  Fruitylicious

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie tape met fruitige opdruk. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: full…

  € 2,95
 • Goud 'Triangles'
  Goud 'Triangles'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie witte tape met goude driehoekjes. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Specificaties
  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur:…

  € 2,95
 • Goud 'Arrows'
  Goud 'Arrows'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie witte tape met gouden pijlen. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Specificaties
  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: wit…

  € 2,95
 • Golden dots
  Golden dots

  Wauw! Deze tape met grote gouden stippen is niet alleen heel erg mooi maar ook heel praktisch!

  Lengte: 10 meter

  € 2,95
 • Golden feathers
  Golden feathers

  Oh my! Deze maskting tape met gouden veren niet alleen heel erg mooi maar ook heel praktisch!

  Lengte: 10 meter

  € 2,95
 • Roze 'Mini Dots'
  Roze 'Mini Dots'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie roze tape met zwarte stipjes. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Specificaties
  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: roze…

  € 2,95
 • Grafisch roze
  Grafisch roze

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie roze en witte tape. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: roze en wit
  Merk:…

  € 2,95
 • Colourful dots
  Colourful dots

  Ik ben enor fan van deze tape. Met de vrolijke stippen maak je in een handomdraai je foto's vast. Het tape beschadigt de foto's niet maar zorgt wel voor een vrolijke touch!

  Lengte: 10 meter

  € 2,95
 • Cute Triangle lila
  Cute Triangle lila

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie lila tape met kleine zwarte driehoekjes. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15…

  € 2,95
 • Cute Triangle
  Cute Triangle

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie witte tape met kleine zwarte driehoekjes. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15…

  € 2,95
 • Monochrome 'Dots'
  Monochrome 'Dots'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie witte tape met zwarte stipjes. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Specificaties
  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: wit…

  € 2,95
 • Narrow stripe
  Narrow stripe

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie zwart en witte tape. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: zwart en…

  € 2,95
 • Triangle Love monochrome
  Triangle Love monochrome

  Een mooie tape met een monochrome driehoek print. Staat daardoor tof in elk invulboek!

  Lengte: 10 meter

  € 2,95
 • Monochrome stripes
  Monochrome stripes

  Een super toffe en stoere tape met zwart en witte schuine strepen.

  Lengte: 10m

  € 2,95
 • Goud zwart dots
  Goud zwart dots

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie zwarte tape met gouden dots print. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur:…

  € 2,95
 • Goud zwart grid
  Goud zwart grid

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie zwarte tape met gouden grid print. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur:…

  € 2,95
 • Thick line
  Thick line

  Een mooie tape met wit en zwarte dikke strepen. Geeft een heel mooi effect met je foto's!

  Lengte: 10 meter

  € 2,95
 • Mint roze
  Mint roze

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie roze/mint tape. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Specificaties
  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: roze met mint
  Merk:…

  € 2,95
 • Zwart wit 'Mini Dots'
  Zwart wit 'Mini Dots'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie witte tape met zwarte stipjes. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Specificaties
  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: wit…

  € 2,95
 • Monochrome zwart effen
  Monochrome zwart effen

  Een super toffe en stoere zwarte tape!

  Lengte: 10m

  € 2,95
 • Mint 'Yay!'
  Mint 'Yay!'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie mint tape met gold foil tekst 'Yay!'. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur:…

  € 2,95
 • Blauw 'Triangles'
  Blauw 'Triangles'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie blauwe tape met zwarte driehoekjes. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: blauw met…

  € 2,95
 • Roze 'Mini Dots'
  Roze 'Mini Dots'

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie roze tape met zwarte stipjes. Geef je boeken net dat beetje extra door de foto's in te plakken met leuke gekleurde tapejes!

  Specificaties
  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15 mm
  Kleur: roze…

  € 2,95
 • Cute Triangle
  Cute Triangle

  Washi tape van hele hoge kwaliteit. Een mooie witte tape met kleine zwarte driehoekjes. Leuk om in huis te gebruiken om bijvoorbeeld kaartjes mee op te hangen of om cadeautjes mee in te pakken.

  Lengte: 10 meter
  Breedte: 15…

  € 2,95
© 2016 - 2018 Studio Ins & Outs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel