Navigatie

Het geboortekaartje van Caelum


In november stuurt Priscilla mij een berichtje via Facebook. Ze vindt de zachte kleuren die ik gebruik voor de geboortekaartjes zo leuk en zou graag het kaartje voor haar tweede zoontje door mij laten ontwerpen. We appen wat heen en weer en ik ga aan de slag met het kaartje.

Namen kiezen

Er waren 2 namen die ze graag zouden willen zien op het kaartje. Want ze zijn er nog niet over uit welke naar hun zoontje gaat krijgen. Voor mij geen probleem en ik handletter de twee namen. Ik maak een aantal voorstellen op basis van hun wensen en ze gaan voor mijn favoriet! Een blauw kaartje met heerlijk veel digitale aquarel met de herkenbare ster. En de naam? Uiteindelijk werd het iets heel anders ;).

We zijn het al snel eens over de verdere vormgeving dus is het tijd voor een proefdrukje. Gelukkig ziet ook deze er direct goed uit waardoor we ruim voor de geplande keizersnede van 16 februari alles klaar hebben. Ik stuur de mintgroene envelopjes eind januari op en we grappen nog via de app dat ze die lekker kan gaan schrijven!

Nu al?

Maar dan krijg ik op 1 februari ineens een appje van mijn vriend, die vroeger bij Priscilla in de klas heeft gezeten:

,,He lief, jij maakt toch het kaartje voor de baby van Priscilla? Zou die niet pas over een paar weken geboren worden? Ik zie op Facebook dat de baby er als is?''

Dus ik weet niet hoe snel ik mijn Facebook app open en ja hoor. Kleine Caelum is er al! Ik heb nog niets van Priscilla gehoord maar stuur haar een kort berichtje om haar te feliciteren en te vragen of alles goed is gegaan. Gelukkig is dat laatste het geval en later krijg ik de geboortegegevens door. Ik verwerk alles en na haar goedkeuring laat ik de kaartjes drukken.

Sluitzegels

Vlak voor de geboorte kreeg ik het idee om sluitzegels te gaan maken. En gelukkig wilden Priscilla en Remon mijn proefkonijnen zijn. De stickers zijn goed gelukt en staan, al zeg ik het zelf, erg tof op het mintgroene envelopje.

Omdat Priscilla niet ver van mij vandaag woont. en ik de kaartjes snel bij haar thuis wilde hebben. heb ik ze persoonlijk gebracht en zo dus ook kleine Caelum in het echt bewonderd!

Inmiddels nieuwsgierig geworden naar de foto's? Hier zijn ze dan!

Het kaartje is verstuurd in een mintgroene enveloppe

Wat vinden jullie van de stickers? Vanaf nu is het mogelijk om deze te bestellen!

En ook Priscilla en Remon kregen een geboorteposter op A3, passend bij het kaartje, cadeau.

En nog een close-upje van het gedichtje.

De specs:
Vierkant kaartje van 135mm x 135mm gedrukt op 300 grams papier in de kleuren blauw, wit en groen. De kaartjes zijn verzonden in mintgroene, vierkante envelopjes die zijn afgewerkt met een sluitzegel.

Ben je ook op zoek naar een echt speciaal kaartje om de geboorte van jullie baby aan te kondigen? Schroom dan niet om contact met me op te nemen via de site of te mailen naar info@studioinsenouts.nl. Ik ga graag voor jullie aan de slag!

Liefs,

Irene

Lees ook over de geboortekaartjes van Noud, Noor, Lucas en Mats!

© 2016 - 2017 Studio Ins & Outs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel