• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Print makkelijk en snel je foto's zelf uit

Nooit meer wachten op je fotobestelling? Met de Canon fotoprinters print je makkelijk en snel, waar en wanneer jij dat wilt, je foto's uit op hoge kwaliteit. We hebben verschillende soorten printers met bijbehorende accessoires in onze webshop. Alle producten zijn uitvoerig door ons getest.

24 Gevonden
Filter
Sluiten
24 Gevonden in Canon fotoprinters

Zelf foto's printen met een thuis fotoprinter van Canon

Als je aan de slag gaat met een invulboek of een fotoalbum dan zijn je foto's natuurlijk het allerbelangrijkste. Het uitzoeken en bestellen van foto's kan een tijdrovende klus zijn. Maar met een handige Canon fotoprinter heb jij jouw mooiste foto's in een handomdraai geprint op mooie kwaliteit papier!

De verschillende fotoprinters

In onze webshop vind je verschillende fotoprinters van Canon. We leggen hieronder uit welke printers je bij ons kan vinden.

Canon Zoemini printer

Zo is er voor de reislustige types de handzame Canon Zoemini printer. Deze kleine printer neem je overal mee naar toe! Hij past zelfs in je broekzak.

Canon Selphy Square QX10

Wil je graag wat grotere foto's printen maar wel overal waar jij dat wilt? Dan is de Canon Selphy square QX10 compacte thuisprinter echt wat voor jou. Deze fotoprinter print vierkante foto's op Polaroid formaat uit op hoge kwaliteit. En wist je dat je met de app ook zelf leuke collages kan maken?

Canon Selphy CP 1300

Voor de echte fanatieke scrapbook makers en invulboeken fans is er de Canon Selphy CP1300. De fotoprinter onder de fotoprinters als je het ons vraagt. Met deze printer maak je afdrukken op A6 formaat. Ga je voor die ene grote foto of kies je voor meerdere foto's op een vel? De mogelijkheden zijn eindeloos! De Canon Selphy fotoprinter is dan ook een echte musthave en niet meer weg te denken uit het leven van veel scrapbookers!

Print je mooiste foto's waar en wanneer jij wilt

Met de Canon fotoprinters is wachten op je foto's verleden tijd en kun je aan de slag met je invulboek wanneer jij dat wilt. De kwaliteit is heel goed en alle fotoprinters zijn heel gebruiksvriendelijk. Heb je vragen over een van onze printers? Stuur ons dan gerust een mail! Je bent ook van harte welkom om de printers uit te testen op ons kantoor in Nunspeet of tijdens een van de evenementen waar we dit jaar deelnemen. 

Naast Canon fotoprinters heeft Studio Ins en Outs ook alle accesoires te koop:

Terug naar boven