• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Lees er hier alles over

Studio Ins & Outs en het corona-virus

Het houdt het land al weken bezig: het corona-virus. Op zondag 15 maart 2020 kondigde het kabinet aan dat het land toch best wel op slot gaat. De kids blijven thuis, feestjes worden afgezegd en waar kan werken we thuis. Op de pagina lees je over hoe wij als bedrijf omgaan met deze situatie en welke eventuele gevolgend dit heeft voor het shoppen bij ons.

Omdat we zo dankbaar zijn dat we zelf gezond mogen zijn maar we ook beseffen dat het leven er voor velen heel anders uitziet wilden we graag iets terug doen. Daarom had Irene een actie bedacht en een stickervel ontworpen waarvan de totale opbrengst werdt gedoneerd aan het Rode Kruis. Op 25 mei 2020 hebben wij een donatie gedaan van €965,00 euro. Wij willen al onze klanten bedanken voor jullie steun aan het rode kruis. 

Klik hier voor het stickervel

Levertijden

We verzenden onze pakketten met PostNL. We doen ons best om alle bestellingen die voor 12u besteld zijn dezelfde werkdag nog te verzenden. Helaas zijn ook onze leveringen van leveranciers vaak vertraagd waardoor we dit niet kunnen beloven.

Hier vind je de meest recente informatie die wij van PostNL hebben gekregen:

Bezorging van post en pakketten
Vanaf vandaag tekent de bezorger van PostNL na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen ze om het contact tussen mensen te minimaliseren. Ze vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Goed om te weten dus!

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen voor bezorgers
Ze werken op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor de bezorgers. Ze treffen aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.

PostNL geeft aan (dd.30 maart) dat ze het erg druk hebben en dat daardoor niet alle pakketten op tijd geleverd worden.

Zendingen naar PostNL locaties in België
Nieuwe maatregelen van de Belgische regering hebben tot gevolg dat een deel van de PostNL locaties in België gesloten is. Dit betekent dat een deel van de zendingen niet kan worden bezorgd. Lees hier over de gevolgen van de maatregelen. Daarnaast geeft PostNL aan dat vanwege de maatregelen zendingen naar België vertraagd kunnen zijn.

Team Studio Ins & Outs

Omdat Remondo en Irene ook samenwonen is er geen extra risico om samen aanwezig te zijn op kantoor. Daarom zullen alleen zij de bestellingen verwerken en inpakken. Het kantoor is te klein om de aanbevolen afstand van 1,5m te bewaren tussen collega's. Maar mogelijk werken zij thuis of zijn vrij om hun kinderen op te vangen.

Dit betekent voor nu dat er geen consequenties zijn voor de levertijden. Nog steeds geldt: voor 12u besteld = dezelfde dag verzonden. We garanderen niet dat het er binnen een werkdag is. Zie bovenstaand bericht over PostNL.

Wel zullen we wat meer buiten kantoortijden werken omdat ook onze kids vrij zijn. Het kan dus zijn dat je iets langer moet wachten op een reactie op een PB, DM of mailtje. We hopen op je begrip!

Cadeautje opsturen!

We sturen met alle liefde voor je een cadeautje naar die ene jarige vriendin die haar verjaardag niet kan vieren. Of het vriendje uit de klas van je kind die ook zonder vriendjes en vriendinnetjes jarig is.
Denk bijvoorbeeld aan een leuk kaartje of bijvoorbeeld het vriendenboekje! Die hebben we de komende tijd afgeprijsd. 

Kies bij het bestellen voor een ander afleveradres. Handgeschreven kaartje erbij? Bestel het kaartje naar je wens en laat ons weten wat we erop mogen schrijven.

Samen zorgen we er zo voor dat deze mensen zich ook jarig voelen!

Ook thuis met kids?

Ik maakte deze dagplanner om meer ritme en structuur in de dagen te krijgen. Want voorlopig zitten we net als de rest van Nederland veel thuis! Je download hem hier gratis. Deel hem vooral met @studioinsenouts, vinden we leuk!

Vragen?

Heb je vragen over je bestelling, de levertijd of andere zaken? Dan gaat onze voorkeur uit naar de mail. Stuur ons dus gerust een mailtje of vul het contactformulier in.

Ga naar het contactformulier