• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
 • Gratis verzonden vanaf €75
 • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Maak het zelf!

Gastenboek voor een verjaardag

Met deze leuke downloads maak je een origineel verjaardagscadeau: een gastenboek! Laat de gasten vooraf of tijdens de verjaardag de pagina's vullen. Leg er bijvoorbeeld een Polaroid camera bij voor een leuk effect!

Bestel een blanco boek met eigen titel, download en print deze gratis PDF's en ga aan de slag!

Download hem hier gratis!

Dagplanner kids

We zitten allemaal veel thuis en veel ouders zijn genoodzaakt om hun kids thuisscholing te geven net als wij.

Isabel zit in groep 3 en Lucas zou eind maart beginnen in groep 1. De hele dag Youtube kijken zit er dus niet in!

Ik heb deze posters ontworpen en samen met de kids getest. Daarom zijn er 2 varianten: een uitgebreide versie en een wat kortere poster. Beide posters zijn er in het roze en mint.

Ga jij hem gebruiken? Post dan een foto met #studioinsenouts. Vind ik leuk!

Tel samen af!

Aftelkalender

Reken uit over hoeveel vakjes het feestje of de andere mijlpaal is. Versier dit vakje! Tel terug per vakje hoeveel nachtjes het nog slapen is. Schrijf op elk vakje groot of klein het aantal nachtjes slapen. Laat je kind elke dag een sticker plakken of een kruis zetten in het vakje! Voor deze poster heb ik de stickers van het roze stickervel gebruikt.

Tip! Je kunt deze aftelkalender ook als zindelijkheidsposter gebruiken.

Verras ze met een

Juffen- en meesterposter

Wat leren ze toch veel. Dat besef ik me elk jaar meer, maar ook de band met de juffen is mooi om te zien groeien. Hoe leuk is het om je kind op te laten schrijven wat de juf of meester voor hem of haar heeft betekend? Met deze poster maak jij een persoonlijk cadeau. Print hem uit, vul hem in, plak een foto op en doe hem in een lijstje. 

Ik vind het leuk om de resultaten te zien. Deel ze gerust met #studioinsenouts en inspireer zo andere ouders! Zo deelde Annemieke deze foto’s. Zij hebben alle kids in de klas een poster gegeven om in te vullen. De posters zijn vervolgens mooi ingebonden en aan de juf gegeven! Een heel tof low-budget juffencadeau, die ook nog eens mega persoonlijk is.

Wat gaan jullie doen?

Vakantieplanner

Voorafgaand aan grote vakanties loopt de spanning hier regelmatig op. Er staan leuke uitjes én vakanties gepland maar wanneer gaan we wat doen? Daarom ontwikkelde ik deze vakantieposter waar jullie alle mijlpalen op kwijt kunnen én kunnen aftellen.

Ik vind het altijd super leuk om te zien hoe jullie de gratis downloads gebruiken! Deel ze met #SIOvakantieplanner en wie weet zie je jouw planner wel voorbij komen op de blog om anderen te inspireren.

Leuk om samen te doen!

Vaderdagcadeau maken

Met deze DIY maak jij samen met je kind een leuk persoonlijk cadeau voor Vaderdag voor papa en/of opa! 

Wat heb je nodig?

 • De gratis download van de stropdas voor papa
 • De gratis download van de stropdas voor opa
 • Een schaar
 • Een touwtje
 • Potloden
 • Stickers
 • Washi tape
 • Een foto of meerdere kleine foto's
 • Bedenk hoe je de stropdas gaat versieren

Is je kindje oud genoeg om je te helpen? Overleg dan hoe jullie de stropdas gaan versieren. De bovenste rand is bedoeld om om te vouwen voor het touwtje. 

Jaarposter 2021

Onze bruiloft, de kids en de webshop. 2021 belooft een mooi een spannend jaar te worden!

Met deze Jaarposter leg je al jouw doelen vast. Hang hem op een zichtbare plek om ze niet te vergeten!

Mijlpalenposter

Oké, ik denk dat maar een paar van ‘ons moeders’ een mijlpaal direct verwerkt in een invulboek. Wel maken we allemaal de foto’s, die we dan vervolgens moeten uitzoeken.

Ik heb dé oplossing om die laatste klus toch wat te verzachten: een mijlpalenposter! De eerste die ik heb gemaakt is die voor het eerste jaar van je kind. Veel mijlpalen uit het invulboek staan op de poster.
Download baby’s eerste jaar mijlpalenposter in jouw favoriete kleur.

Zo werkt het:
Hang de poster op een zichtbare plek. Bijvoorbeeld de koelkast! Is er een mijlpaal behaald? Schrijf de datum op en of je een foto hebt gemaakt. Dat is meteen een goede reminder om dit wel te doen! Ook op je telefoon krijgt elke foto een eigen bestandsnaam mee. Schrijf die ook op de poster en het uitzoeken van de foto’s is straks een peulenschil!