• Voor 12u besteld = dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf €75
 • Altijd als cadeautje ingepakt

Tel samen af!

Aftelkalender

Reken uit over hoeveel vakjes het feestje of de andere mijlpaal is. Versier dit vakje! Tel terug per vakje hoeveel nachtjes het nog slapen is. Schrijf op elk vakje groot of klein het aantal nachtjes slapen. Laat je kind elke dag een sticker plakken of een kruis zetten in het vakje! Voor deze poster heb ik de stickers van het roze stickervel gebruikt.

Tip! Je kunt deze aftelkalender ook als zindelijkheidsposter gebruiken.

Verras ze met een

Juffen- en meesterposter

Wat leren ze toch veel. Dat besef ik me elk jaar meer, maar ook de band met de juffen is mooi om te zien groeien. Hoe leuk is het om je kind op te laten schrijven wat de juf of meester voor hem of haar heeft betekend? Met deze poster maak jij een persoonlijk cadeau. Print hem uit, vul hem in, plak een foto op en doe hem in een lijstje. 

Ik vind het leuk om de resultaten te zien. Deel ze gerust met #studioinsenouts en inspireer zo andere ouders! Zo deelde Annemieke deze foto’s. Zij hebben alle kids in de klas een poster gegeven om in te vullen. De posters zijn vervolgens mooi ingebonden en aan de juf gegeven! Een heel tof low-budget juffencadeau, die ook nog eens mega persoonlijk is.

Wat gaan jullie doen?

Vakantieposter

Voorafgaand aan grote vakanties loopt de spanning hier regelmatig op. Er staan leuke uitjes én vakanties gepland maar wanneer gaan we wat doen? Daarom ontwikkelde ik deze vakantieposter waar jullie alle mijlpalen op kwijt kunnen én kunnen aftellen.

Ik vind het altijd super leuk om te zien hoe jullie de gratis downloads gebruiken! Deel ze met #SIOvakantieplanner en wie weet zie je jouw planner wel voorbij komen op de blog om anderen te inspireren.

Samen aftellen

Aftelkalender Sinterklaas

Het lijkt nog ver weg, maar aangezien de pepernoten alweer een poosje in de winkel liggen vond ik het al wel kunnen: het online zetten van de aftelkalender voor Sinterklaas!

Helemaal Studio Ins & Outs stijl met donkerblauw, okergeel en een touch of pink.

Hoe gebruik je de poster?

 1. Download de poster hier
 2. Print de poster uit.
 3. Hang hem op een zichtbare plek waar je kind(eren) bij kan/kunnen.
 4. De poster is zo ontworpen dat hij loopt van de landelijke intocht van Sinterklaas tot aan Pakjesavond op 5 december. Maar je kunt hem op elke dag beginnen! Plak dan eventueel stickers af voor je hem gaat gebruiken.
 5. Elke dag plakken jullie een sticker op een mijter. Zo tellen jullie af tot jullie Pakjesavond, of wanneer Sinterklaas op school komt. Of begin al voor dat hij in Nederland is en tel af tot de intocht in jullie stad, dorp of gemeente!

SHOW JE POSTER!
Ik vind het onwijs leuk om te zien of en hoe de poster wordt gebruikt. Post een foto met #SinterklaasvierenmetSIO en wie weet wordt jouw foto gebruikt voor social media en de blog!

Bestand Datum
aftelkalender-sinterklaas_2019 (pdf) 26 september 2019 Bekijken

Leuk om samen te doen!

Vaderdagcadeau maken

Met deze DIY maak jij samen met je kind een leuk persoonlijk cadeau voor Vaderdag voor papa en/of opa! 

Wat heb je nodig?

 • De gratis download van de stropdas voor papa
 • De gratis download van de stropdas voor opa
 • Een schaar
 • Een touwtje
 • Potloden
 • Stickers
 • Washi tape
 • Een foto of meerdere kleine foto's
 • Bedenk hoe je de stropdas gaat versieren

Is je kindje oud genoeg om je te helpen? Overleg dan hoe jullie de stropdas gaan versieren. De bovenste rand is bedoeld om om te vouwen voor het touwtje. 

Leg je doelen voor 2020 vast

Jaarposter

Onze bruiloft, de kids en de webshop. 2020 belooft een mooi een spannend jaar te worden!

Met deze Jaarposter leg je al jouw doelen vast. Hang hem op een zichtbare plek om ze niet te vergeten!