• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Echoboekje

In dit invulboekje plak je al je echo foto's in. Het boekje past perfect bij ons negenmaanden invulboek. Het echo boekje heeft ruimte voor 7 uitgebreide echo's waarbij je de 3 foto's pagina's gebruikt en de invulpagina. Heb je meer echo's? Dan is er zelfs ruimte voor 21 echo's. Je vult het boek zoals jij graag wilt. Bijvoorbeeld met het bijpassende stickervel!

12 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Toon meer
Breedte:
Lengte:
Merk:
12 Gevonden in Echoboekje

Orgineel echoboekje om alles te bewaren

Je zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, met mooie momenten die je graag lang onthoudt. De foto's van je echoperiode zijn van dat soort momenten. Bewaar daarom je mooiste echofoto's in een leuk en creatief echoboekje!  Super leuk en makkelijk omdat je makkelijk even het boekje erbij pakt. Je kunt de foto’s direct van vooraf aan op volgorde van tijd plakken of de echofotootjes geheel op je eigen manier inplakken. Met de leukste boekjes van Studio Ins en Outs is het allemaal mogelijk.

Daarnaast is het ook leuk om een echoboekje cadeau te geven. Ken je iemand die net zwanger is? Dan is een echoboekje een origineel en waardevol cadeau om te geven. 

Andere invulboeken voor tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven. Daarom wil je het liefst iedere seconde hiervan vastleggen, zodat je nooit vergeet hoe het was om een kindje in je buik te hebben. Een echoboekje is dan ook een heel leuke manier om je herinneringen hieraan vast te leggen. Er is volop ruimte voor andere herinneringen, zoals aan het moment van de positieve zwangerschapstest tot aan de geboorte. Later kun je samen met je kind terugkijken op deze periode dat hij of zij nog in je buik zat.

Naast het echoboekje heeft Studio Ins en Outs ook andere invulboeken voor tijdens je zwangerschap:

Terug naar boven