• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Figuurponsen

Met figuurponsen kun je eenvoudig de pagina's van je invulboek op leuken. Studio Ins en Outs heeft een groot assortiment figuurponsen. Bekijk hieronder alle verschillende figuurponsen!

Lees verder
9 Gevonden
Filter
Sluiten

Verschillende soorten figuurponsen

Geometrische figuren zoals zoals cirkels en vierkanten, maar ook figuren uit de natuur zoals dieren, bloemen en bladeren. Bent u bezig met een invulboek baby? Wij hebben ook figuurponsen met babyvoetjes! Zo kunt u altijd toepasselijke kaarten of scrapbookpagina's maken. Er is keuze tussen meer dan 35 verschillende soorten figuurponsen. Figuurponsen zijn voor meerdere dingen te gebruiken. Ten eerste helpen ze jouw invulboek leuker en persoonlijker te maken, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor andere creatieve uitingen. Gebruik ze bij het schrijven van brieven of bij het maken van tekeningen. Super handig om figuurponsen te hebben als je een creatieve hobby hebt.

Figuurponsen en andere accessoires

Invulboeken, fotolijstjes, schoolagenda's, kalenders, planners, brieven en postkaartjes worden allemaal opgevrolijkt met het gebruik van figuurponsen. Je kunt kiezen uit verschillende dieren, maar er zijn ook bloemen en figuren beschikbaar bij Studio Ins en Outs. Al deze figuurponsen mogen niet ontbreken in jouw knutsel collectie! Ook is er de mogelijkheid om een Woord pons bord te bestellen. Hierbij heb je een complete set met alle letters bij elkaar. Ook hebben wij een bord met cijfers en toevoegingen! Beide bevatten een lettertype dat lijkt alsof het uit een typemachine komt! Met stickertjes en quotekaartjes die je overigens ook bij Studio Ins en Outs kunt vinden kun je je decoraties nog verder opfleuren. Verder vind je hier nog veel meer leuke artikelen om je hobby uit te voeren zoals paper packs, washi tape, en stickers

Bestel je op een werkdag voor 12:00 uur op Studio Ins en Outs? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je hem de volgende dag in huis. Ook wordt jouw bestelling als een cadeautje ingepakt. Super leuk om vriendinnen of familie mee te verrassen. Ga vandaag nog aan de slag met jouw invulboek!

Terug naar boven