• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Fotoplakboeken

Ontdek al onze unieke en persoonlijke fotoboeken

Leg je herinneringen vast in de fotoplakboeken van Studio Ins & Outs. Alle mooie, waardevolle herinneringen samen op één plek, namleijk in jouw eigen fotoplakboek. Verzamel alles in één plakboek of kies voor verschillende themaboeken. Van die ene prachtige vakantie, tot jullie huwelijk of een kinderfeestje. Leg alle mooie momenten vast.

Een Uniek Fotoplakboek

Schrijf herinneringen en spaar momenten in een uniek fotoplakboek van Studio Ins & Outs. Door foto’s op een creatieve manier in te plakken, creëer je een persoonlijk fotoplakboek. Deze hype wordt ook wel scrappen of scrapbooking genoemd in Amerika. Waardevolle, hilarische en bijzondere momenten die je wil bewaren, plak je in fotoplakboeken.

Starten met een fotoplakboek
Eerst bedenk je wat je precies wil gaan maken in het fotoplakboek. Als je een foto als uitgangpunt neemt en naar de kleuren kijkt, kan je een sfeerbeeld bepalen voor je fotoplakboek. Ter inspiratie kan je even een spieken bij anderen op Pinterest. Door tijdschriften heen bladeren voor de opmaak van een artikel kan ook helpen. Door middel van een sjabloon maak je een ontwerp voor een pagina. Door op speelse wijze de pagina in te delen en af te wisselen in vormen, ontstaat een persoonlijk ontwerp. Met dit ontwerp kan je vervolgens de pagina gaan afwerken met materialen en technieken. Je zorgt dat de foto centraal blijft staan. Door de decoratie laat je de foto’s en de tekst eruit springen. Een fotoplakboek kan je zo leuk maken als je zelf wil, door gebruik te maken van stickers, washi-tape, figuurponsen, kleur en verf. Voor ieder budget zijn er leuke versiersels te vinden. Maar met alleen een pen, papier, een schaar en lijm kom je ook een heel eind!

Speels en persoonlijk
In fotoplakboeken kan je alle waardevolle herinneringen op een speelse manier inplakken in een persoonlijk boekje. Momenten met je gezin, verjaardagfeestjes, een leuke vakantie, een trouwerij of een zwangerschap, alles kan. Bij Studio Ins & Outs verkopen wij invulboeken die je kan gebruiken als basis voor je unieke fotoplakboek. Beleef vooral veel plezier uit het inplakken van je foto’s! Uiteindelijk zal het een persoonlijk plakboek worden, waar jij en mensen om je heen nog lang van zullen genieten en plezier op terug zullen kijken!