• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €50
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Invulboek zwangerschap | Botanical | Groen

Bekijk alle foto's
Invulboek zwangerschap | Botanical | Groen
24,95
(inclusief 9% btw)
Stel je product samen
Op voorraad
24,95
(inclusief 9% btw)
Gratis verzendingBoven de 50 euro Cadeau verpaktElke bestelling
Snel in huisVoor 15u besteld = vandaag verzonden Persoonlijk contactAltijd binnen 24 uur reactie op je vragen

Meer informatie

Invulboek voor tijdens je zwangerschap
Met dit unieke en stijlvolle invulboek voor tijdens je zwangerschap leg je alle mooie momenten en mijlpalen vast. Er worden leuke vragen gesteld en is er ruimte voor foto's en andere mooie herinneringen. Het boek is lekker groot (21cm x 21cm) zodat er veel plek is voor foto's. Zo maak je een unieke herinnering voor later! Het boek is ook leuk om te geven aan bijvoorbeeld een zwangere vriendin.

Ik heb dit boek gemaakt op basis van mijn eigen ervaring. In veel boeken mistte ik ruimte voor het kamertje, handige lijstjes en werd ik veel gestuurd in het plakken van foto's of juist niet. Ik heb alle kaders weggelaten en niet te veel vragen toegevoegd. Met de gedachte dat je over een paar jaar dit boek doorbladert met je zoon of dochter en de herinneringen als vanzelf weet terugkomen!

Ben je enorm creatief of juist niet? Met dit invulboek kies je zelf hoe veel werk je besteedt aan de inhoud. Ga los met onze bijpassende accessoires of houd het simpel! Het maakt niks uit, zolang jij er plezier hebt in het maken van een unieke herinnering voor later.

Breid je boek uit met een set bijpassende mijlpaalkaarten of uitgebreide set met accessoires voor een fijne aanbiedingsprijs en profiteer van gratis verzending! (zie foto's)

Elk boek wordt als een cadeautje verpakt. 

Bekijk de complete binnenkant hier (klik)

Eigenschappen

EAN 9789083183503
Grootte 21 x 21 cm
Binding Ringband
Kleur Groen