• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Babyshower invulboeken

Heb jij binnenkort een babyshower? Dan is het een goed idee om daar een tof boek voor te maken! Vraag alle gasten om vooraf of tijdens de shower een invulkaart in te vullen en plak die later samen met de foto's in een boek. In plaats van een kant-en-klaar boek heb ik alle tools voor je om zélf een invulboek voor een babyshower te maken. In de blog lees je wat je nodig hebt! En hier kun je jouw gewenste boek bestellen!

Lees hier de blog
12 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Merk:
12 Gevonden in Babyshower invulboek

De mooiste herinneringen van de babyshower

Een babyshower is steeds populairder. Deze leuke dag wil je natuurlijk vastleggen door middel van een gastenboek. Laat al je vrienden, familie en collega’s een lief berichtje achterlaten. Aan het eind van de babyshower heb jij een fantastisch bewaarboek voor de ouders van de baby. Een mooi cadeau om te geven, maar ook mooi als herinnering voor later. Zo kunnen de ouders later als het kindje ouder is ook lezen wat deze dierbare personen hem of haar hebben toegewenst.

Een babyshower wordt meestal rond de 30 weken zwanger gehouden. Op dat moment is ook meestal het geslacht bekend. Dit is handig bij het maken van het invulboekje of het kopen van decoratie voor de babyshower zelf. Bekijk hierboven ons assortiment invulboekjes babyshower. 

Babyshower boekje een extra leuk cadeautje

In dit babyshower invulboek leg je alle mooiste momenten vast en vullen vriendinnen en familie je boekje in met leuke herinneringen. Een leuk aandenken voor de mama-to-be! Erg leuk om cadeau te geven of om de suprise babyshower voor eeuwig vast te leggen! Heb je vragen of wil je inspiratie voor de vulling? Bekijk ook eens onze blog voor inspirerende verhalen. 

Andere invulboeken voor tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven. Daarom wil je het liefst iedere seconde hiervan vastleggen, zodat je nooit vergeet hoe het was om een kindje in je buik te hebben. Een invulbokekje is dan ook een heel leuke manier om je herinneringen hieraan vast te leggen. Er is volop ruimte voor andere herinneringen, zoals aan het moment van de positieve zwangerschapstest tot aan de geboorte. Later kun je samen met je kind terugkijken op deze periode dat hij of zij nog in je buik zat.

Naast het Babyshower invulboek heeft Studio Ins en Outs ook andere invulboeken voor tijdens je zwangerschap:

Terug naar boven