• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Kraambezoekboek

In de kraambezoekboeken van Studio Ins & Outs kunnen vrienden, familie en kennissen een stukje laten schrijven tijdens het kraambezoek. Leuk om later nog eens rustig door te lezen en herinneringen te bewaren. Bekijk hier ons aanbod.

5 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Merk:
5 Gevonden in Kraambezoek invulboek

Maak een tastbare herinnering met onze kraambezoekboek

Wil jij de bijzondere momenten van de kraamtijd vastleggen? Met de kraambezoekboeken van Studio Ins & Outs leg je de mooiste momenten vast. In deze boeken kan de kraamvisite een leuk persoonlijk bericht of persoonlijke wens voor jullie achterlaten. Zo weet heel wat jaartjes later nog steeds wie er op bezoek is geweest op kraambezoek. Hoe leuk is het, om het eerste moment dat je familie, vrienden en kennissen je kleintje kunnen zien te bewaren. Dat moment wil je niet vergeten, daarom kun je met ons kraambezoekboek dit mooie moment op een unieke manier vastleggen. Wij hebben ook voor andere belangrijke momenten tijdens je zwangerschap invulboeken, bijvoorbeeld ook echoboekjes, babyshower invulboeken en nog veel meer.

Een origineel kraambezoekboek

Het kraambezoekboek van Studio Ins en Outs is een persoonlijk boekje dat begint met de pagina over de baby zelf. Hier kunnen alle gegevens worden opgeschreven over de pasgeboren baby zoals naam, geboortetijd en plaats, kleur ogen en haar, lengte, gewicht en dergelijke. Verder is er in het boek genoeg ruimte voor de visite om een verhaaltje te schrijven. Ook is het een leuk idee om het geboortekaartje in het boek te plakken. Ben je van plan om je boek op te fleuren of persoonlijker te maken? Kijk dan ook onze stickers, washitapes en andere accessoires van Studio Ins en Outs. 

Bestel je kraambezoekboek snel bij Studio Ins en Outs

Studio Ins en Outs heeft enkel eigen producten op de website staan. Wij leveren direct uit voorraad en kunnen daarom ook garanderen dat u kraambezoekboek snel verzonden wordt. Besteld u vandaag voor 15u, dan wordt het kraambezoekboek dezelfde dag nog verzonden. Mocht je er toch niet uitkomen welk boek geschikt is of andere wellicht vragen hebben, dan helpen wij je graag verder! 

Terug naar boven