• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Invulboeken Baby

Sla de herinneringen van je kleintje op in een invulboek

Gefeliciteerd! Je hebt een baby! Hoe zorg je er nu voor dat je onthoudt wie er op kraambezoek is geweest, de eerste keer zitten, rollen, lopen, in bad, en ga zo nog maar even door. In het eerste levensjaar veranderd er onwijs veel in het leven. Zorg er voor dat je al deze kostbare herinneringen opslaat in een baby invulboek. En als je weer aan het werk gaat, hebben we ook het oppasboek, leuk voor oma! 

Onze collectie bevat:

  • Mijn baby's eerste jaar invulboek
  • Kraambezoekboek
  • Oppasdagboek
Lees verder

Invulboeken met leuke momenten van je baby

Het mooie van de baby invulboeken is dat het invullen van de bladzijdes helemaal niet veel tijd in beslag neemt. Als moeder heb je vaak je handen vol aan gezin, huis en werk. Maar die leuke momenten in het leven van je kleintje wil je natuurlijk wel vastleggen! Door het invulboek te gebruiken maak je in de loop van de tijd een boek vol waardevolle herinneringen van je kind. En hoe leuk is het om dat boek samen door te bladeren en te praten over al die leuke en speciale momenten? Daar kun jij, met je kind, nog heel lang van genieten!

Terug naar boven

Mijlpalen die te leuk zijn om niet vast te leggen in een baby invulboek

Onze baby invulboeken zijn zonder al te veel poespas en met veel ruimte voor foto’s. Er is plek voor alle mooie foto’s, momenten en mijlpalen. Je vind voor veel van de leukste momenten een bladzijde om in te vullen. En natuurlijk is er meer dan genoeg ruimte voor foto’s, want die zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk onze complete collectie baby invulboeken. Van kraambezoek boek tot oppasdagboek. 

Terug naar boven