• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Invulboeken Kids

Sla je herinneringen op in invulboeken 

Ieder kind is uniek en maakt andere dingen mee. Maar er zijn zeker ook mijlpalen en momenten die ieder kindje mee maakt en die té leuk zijn om niet op te schrijven of te fotograferen. Zoals een bezoekje aan de kapper, de eerste woordjes, slapen in een groot bed en voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Ook de meer alledaagse dingen zijn een foto waard: tandenpoetsen, een achterhet-behang-momentje, springen in de plassen of een logeerpartijtje bij oma bijvoorbeeld. In de invulboeken dreumes, peuter, kleuter vind je voor veel van deze leuke momenten een bladzijde om in te vullen. En natuurlijk is er meer dan genoeg ruimte voor foto’s, want die zeggen meer dan duizend woorden. 

"Elke halfjaardag en verjaardag hebben een plekje gekregen in dit boek, net als een aantal mijlpalen en leuke momenten om niet te vergeten"- Irene van Zuthem, Studio Ins & Outs

Lees verder

De leukste momenten leg je vast in een invulboek voor kids


Het mooie van de invulboeken dreumes, peuter en kleuter is dat het invullen van de bladzijdes helemaal niet veel tijd in beslag neemt. Als moeder heb je vaak je handen vol aan gezin, huis en werk. Maar die leuke momenten in het leven van je kleintje wil je natuurlijk wel vastleggen! Door het invulboek te gebruiken maak je in de loop van de tijd een boek vol waardevolle herinneringen van je kind. En hoe leuk is het om dat boek samen door te bladeren en te praten over al die leuke en speciale momenten? Daar kun jij, met je kind, nog heel lang van genieten!

Terug naar boven