• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €50
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Live Shop Event 19 november

Op vrijdag 19 november organiseren we een live shop event op ons kantoor in Nunspeet (Industrieweg 60F). Ook is er de mogelijkheid voor het volgen van een workshop. Er zijn in totaal 32 workshop plekken. 16 in de middag van 15.00-18.00 en 16 in de avond van 19.00 tot 22.00.

Live shoppen met korting
Tijdens deze 2 tijdsloten is het ook mogelijk om live te komen shoppen. Je shopt al onze eigen producten met 20% korting. 

Je hoeft je niet op te geven voor het live shoppen. Als het erg druk is kan het zijn dat je even moet wachten voor je naar binnen kan. We zorgen voor een fijne doorloop, koffie, thee en iets lekkers!

Workshops
Tijdens de workshops staat er een doos met papier en stickers waar je gebruik van mag maken. Ook hebben we een aantal basismaterialen klaarstaan die je kunt gebruiken of uitproberen. We garanderen niet dat we álles wat je in de shop kan vinden op beschikbaar hebben. Zorg dus dat je je eigen plakspullen en foto's meeneemt!

Er is onbeperkt drinken (koffie, thee, fris) en we zorgen voor wat lekkere versnaperingen.

Uiteraard hoef je niet al heel ervaren te zijn. Ons team helpt je graag op weg, geeft tips en advies!

Voor de workshops kun je je vanaf vanavond 20u opgeven door een kaartje te kopen in de webshop. De link delen we hier.

Let op: er zijn echt maar 16 plekken beschikbaar. De workshop tafel staat boven in ons kantoor wat enkel bereikbaar is door middel van een trap. Je mag je opgeven voor 1 van de 2 tijdsloten. Je zit dus met 7 andere deelnemers aan een grote ronde tafel. 1,5m afstand kunnen we niet beloven.

1 Gevonden
Filter
Sluiten
1 Gevonden in Live Shopping Events

Aanmelden

Wil je graag komen shoppen? Dan hoef je je niet aan te melden. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers!

Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen jullie te zien op vrijdag 19 november!

Hapje en drankje wordt voor gezorgd, maar het is geen maaltijd. Als je komt houd je minimaal 1,5m afstand van anderen, ben je niet verkouden en begrijp je dat ons team veilig moet kunnen werken.

Adres: 
Industrieweg 60F 
8071 CV Nunspeet