• Voor 12u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

10 mei 2020 is het Moederdag

Koop een persoonlijk cadeau voor Moederdag

Elk jaar vieren we in mei hoe trots we zijn op onze moeders. Misschien ben je zelf moeder en word je ook op deze zondag in het zonnetje gezet! Op deze pagina vind je onze Moederdag cadeautips voor oma en mama. Zo is er het leuke Oma&ik invulboek waar oma al haar avonturen met haar kleinkid(s) in bijhoudt. Wil opa ook wat schrijven? Kies dan de Opa, oma & ik variant.

NIEUW! Vanaf nu vind je onze bestsellers ook met een donkerblauwe- en mintkleurige stip. Helemaal cool voor boysmoms en boysoma's!

Inpak- en verzendservice
Dit jaar is Moederdag anders dan anders. Waarschijnlijk zit even bij elkaar op visite gaan er niet in. Maar daar hebben we iets op verzonnen! Want het is mogelijk om helemaal gratis je cadeautje door ons in te laten pakken inclusief 'Openmaken op 10 mei' sticker. Uiteraard pakken we de inhoud van de doos helemaal feestelijk voor je in. Je kunt voor een ander afleveradres kiezen tijdens het bestellen. Vul hier het adres van de oma of mama in die jij wilt verrassen op Moederdag en voila! Je hoeft dus niet te wachten tot de dag voor Moederdag. Want door de sticker weet de ontvanger precies wanneer het doosje opengemaakt kan worden.

Wil je gebruik maken van deze service? Vink dan het vinkje aan bij 'Inpakservice Moederdag' in het winkelwagentje. Hoe we je bestelling vervolgens inpakken en verzenden lees je hier

Lees over de inpakservice
9 Gevonden
Filter
Sluiten
Formaat
Binding
Grootte
Kleur
Merk:
9 Gevonden in Moederdag