• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Opa en oma invulboek

Alle grootouders zijn uiteraard heel erg gesteld op de kleinkinderen en willen elke herinnering die ze samen maken vastleggen. Met het opa en oma invulboek doe je dit heel gemakkelijk. In dit boek vind je grappige vragen, ruimte voor de gekste uitspraken van het kleinkind (of natuurlijk de grootouders) en je kan er leuke foto’s en tekstjes in kwijt.

Lees verder
8 Gevonden
Filter
Sluiten
8 Gevonden in Opa en oma invulboeken

Invulboek voor opa en oma

De band tussen opa, oma en een kleinkind is zo bijzonder, daarom hebben we dit boek speciaal voor hen ontworpen. Je kunt dit super leuke en handige opa en oma invulboek cadeau geven aan (aanstaande) opa en oma. Uiteraard kun je hem zelf ook aanschaffen als je een kleinkind hebt, of er eentje onderweg is.

Samen knutselen of een cadeau voor later

Opa en oma kunnen samen knippen en plakken om dit invulboek helemaal mooi te maken maar het kan natuurlijk ook samen met het kleinkind. Dit hangt natuurlijk een beetje van de leeftijd van het kleinkind af.

Hoe leuk is het om als opa en oma samen met je kleinkind lekker te knutselen aan een mooie herinnering, je bent bezig met het maken van herinneringen en tegelijkertijd leg je ze vast in dit invulboek. Er is in het opa en oma invulboek genoeg ruimte om samen je creativiteit op los te laten. Het kleinkind kan er mooie tekeningen of knutselwerkjes in plakken of maken, ook hebben we leuke en grappige stickers beschikbaar die je kunt gebruiken om het invulboek nog mooier te maken!

Ongeacht of het opa en oma invulboek nou ingevuld wordt door opa, oma en het kleinkind of alleen door opa en oma, het wordt heel speciaal! Dit invulboek kan, als het helemaal klaar is, aan het kleinkind gegeven worden zodat zij of hij er nog de rest van zijn/haar leven van genieten, hoe leuk is dat!

Naast het opa en oma invulboek hebben we ook een versie voor oma en oma. Als jouw kindje of kleinkind twee lieve oma’s heeft kunnen zij in het oma en oma invulboek samen mooie herinneringen in kwijt.

Opa, oma &ik 

In het opa en oma invulboek vind je ook ruimte voor foto’s en tekstjes van andere familieleden. Naast het opa en oma invulboek hebben we ook invulboeken voor ooms & tantes en papa’s & mama’s. 

Die invulboeken vind je onder de categorie: &ik

Deze invulboeken kunnen helemaal vol geplakt worden door de ooms, tantes, nichtjes en neefjes. Maar hoe leuk is het voor de hele familie om een plekje te hebben in het opa en oma invulboek.

Terug naar boven