• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Het verhaal achter de producten

Over Studio Ins & Outs

Zo'n 5 jaar geleden ontstond het idee bij Irene om een webshopJE te beginnen. Gewoon iets leuks, voor erbij! Maar als snel bleek dat het opbouwen van een bedrijf wel erg leuk was en werd het steeds groter. Toen de vraag van een klant kwam om een invulboek te maken besloot Irene dit dan wel geheel op haar eigen manier te doen: zonder poespas en in een modern jasje!

Sinds de lancering van het eerste boek is het snel gegaan. En inmiddels werken we met een team elke dag met veel plezier aan het verwerken van bestellingen. Hier stelt het team zich voor!

Eigenaresse & ontwerper

Irene

Op 30 juli 2016 startte ik de webshop. Een paar maanden na de geboorte van onze jongste. Ik wil de meer thuis zijn en creatiever bezig zijn! Het begon als een grapje maar al snel merkte ik hoe leuk ik het ondernemen vond. . Nooit had ik durven dromen dat ik 4,5 jaar later zou zijn waar we nu zijn! Ik ben steeds meer op de achtergrond bezig met het ontwerpen en bedenken van nieuwe producten. Het contact met klanten zoek ik vooral op in Challenges en tijdens evenementen. Daarnaast willen we graag nog verder groeien dus de grote lijnen bedenk en bewaak ik! Het 'plakken' is een hobby geworden en met mijn pagina's probeer ik anderen te inspireren. 

Administratie & B2B

Remondo

Remondo is mede-eigenaar van Studio Ins & Outs en verantwoordelijk voor alle administratie van de webshop. Daarnaast is hij projectleider voor een aantal grotere projecten zoals het vertalen van de boeken naar het Duits en Frans en aanspreekpunt voor alle zakelijke klanten.

Allround webshop- en marketing

Rosalin

Rosalin is webshopmedewerker. Ze legt de pakbonnen & verzendlabels klaar voor Angela & Petra, beantwoord de mail en Whatsapp, beheert de social media kanalen en... tsja wat doet ze eigenlijk niet? Als het druk is staat ze met veel plezier bestellingen in te pakken. 

Begin 2020 begon Rosalin als stagiaire. Dat ging al snel zo goed dat er wederzijds werd besloten dat ze ons team permanent kwam versterken.