• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Papierstansen

Ben jij niet bang voor een beetje DIY? Of heb je al (scrapbook) ervaring? Dan vind je op de ze pagina leuke en handige producten om zelf papier te stansen. Dit is het maken van vormpjes van papier. De handige en mooie paper packs zijn hier enorm geschikt voor. 

Goed om te weten:
De techniek van het papier stansen is populair in de scrapbook wereld. Hier werken ze met thema's. Dat betekent dat het aanbod op deze pagina regelmaat wisselt en dat het goed kan zijn dat een product na enige tijd niet meer leverbaar is. We proberen zo goed mogelijk in te schatten en in te kopen maar helaas geldt vaak op=op.

Wat is papier stansen?

Het stansen is eigenlijk materiaal eruit slaan, of materiaal onder een bepaalde hoek of vorm zetten. Bij stansen is het eruit geslagen materiaal het product; dit is het verschil met figuurponsen, waar de overblijvende plaat het product is. Met een stansmachine is het ook mogelijk reliëf aan een product te geven.

Door middel van onze stansvormen voor papier kunt u eenvoudig jouw boek decoreren of opvrolijken. Maak eenvoudige siervormen en bewerk ze met een stansmachine. Stansvormen en figuurponsen lijken erg op elkaar, maar zoals hierboven is omschreven ziet er wel degelijk een verschil tussen die twee.

Bestel gemakkelijk al jouw stansvormen op Studio Ins en Outs

Invulboeken, fotolijstjes, schoolagenda's, kalenders, planners, brieven en postkaartjes worden allemaal opgevrolijkt met het gebruik van stansvormen. Je kunt kiezen uit verschillende letters, maar er zijn ook bloemen en figuren beschikbaar bij Studio Ins en Outs. Al deze stansvormen mogen niet ontbreken in jouw knutsel collectie! Ook is er de mogelijkheid om een stansmachine te bestellen. Op deze manier kunt u zelf papier stansen maken! Met stickertjes en quotekaartjes die je overigens ook bij Studio Ins en Outs kunt vinden, kun je je decoraties nog verder opfleuren. Verder vind je hier nog veel meer leuke artikelen om je hobby uit te voeren zoals paper packs, washi tape, en stickers.

Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur op Studio Ins en Outs? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je hem de volgende dag in huis. Ook wordt jouw bestelling als een cadeautje ingepakt. Super leuk om vriendinnen of familie mee te verrassen. Ga vandaag nog aan de slag met jouw invulboek!

Terug naar boven