• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Zo plak je de naamstickers

Plakinstructie

Hieronder vind je een stap-voor-stap instructie voor het opplakken van een naamsticker op je invulboek en het maken van een eigen opbergdoos.

Instructie: Plak een naamsticker op je invulboek
Super handig: zo'n sticker! Ik leg je stap voor stap uit hoe je deze netjes op het boek plakt.

  1. Meet uit waar je de sticker wilt hebben en knip als dat nodig is het papier rondom de letters iets verder weg.
  2. Haal de onderste laag van het papier los van de sticker. De letters blijven nu aan het doorzichtige transferfolie plakken. Blijven ze niet plakken? Wrijf dan even voorzichtig over de letters heen.
  3. Houd de sticker aan het folie vast en plak de letters op het boek. Doe dit met rust en voorzichtigheid zodat je ze netjes recht plakt.
  4. Wrijf voorzichtig over de letters. Het liefst met je vingers en niet met een te scherp object, je wilt geen krassen op je boek! Verwijder nu het doorzichtige folie.

Zo maak je een opbergdoos met de stickerset

Plakinstructie

Een invulboek is een dierbare herinnering voor later. Samen met nog wel meer spulletjes wil je deze misschien wel bewaren voor later. Om mee te geven aan je kind of om zelf eens doorheen te gaan. Met onze stickerset maak je nu een mooie bewaardoos, helemaal in stijl van de boeken!

Moeilijk?
Nee joh! Ik leg je stap voor stap uit  hoe je dit doet en lees je meer over deze unieke stickerset, die je overigens helemaal zelf samen kan stellen.

Stel je eigen stickerset samen
Je kunt namelijk kiezen uit 4 kleuren voor de 'band'. Vervolgens kies je de kleur van de letters. Want je kunt de naam van jouw kind op de doos zetten. Daarna kies je de kleuren van de stippen. Zo maak je jouw unieke combinatie.

Wanneer kies je welke kleur?

Dat ligt aan de kleur van de ondergrond de doos. En of je voor contrast wil gaan of liever voor een mat/glimmend effect. Op de foto's zie je het verschil!

Stap 1: Bestel een stickerset op de website.

Deze stap is toch wel handig om als eerste te doen. Je stelt je set gemakkelijk hier samen.

Bestel de stickerset

Stap 2: Zorg voor een handige bewaardoos.

In deze blog heb ik de Tjena dozen van de Ikea gebruikt. De band van de stickerset is ongeveer 30 centimer breed. Houd hier rekening mee bij het kopen van je bewaardoos.

Tjena dozen van Ikea

Stap 3: Plak de stippen op de juiste plek.

Een voor een geef je de stippen stickers een plek. Houd het speels en wees niet te streng voor jezelf. Je kunt alle stickers op de voorkant plakken, op de deksel of zoals ik laat zien rondom een hoek. Plak het laatste stukje van een sticker om het randje van de deksel of het hoekje. Om zo alles mooi door te laten lopen. Kijk waar je de band wil plakken. Plak hier geen stickers helemaal onder (zonde!) maar het is wel leuk als ze er een beetje onder vandaan komen.

Stap 4: Indien nodig: knip de gekleurde band op maat.

Als jouw band net zo breed is als de doos kun je deze stap overslaan.

Dit is een precies klusje. Leg de band op de plek waar je hem wil plakken. Leg een kant van de band op het randje. Leg nu je schaar tegen de doos en knip een klein stukje in het papier wat om de sticker heen zit. Vouw de sticker om en zorg ervoor dat je dit netjes recht doet. Knip nu de band op maat.

Stap 5: Plak de band op de doos

Je verwijdert de onderste papierlaag. Leg dan de sticker op de doos en wrijf hem goed aan. Vervolgens haal je het transferfolie er voorzichtig af. Blijf ondertussen goed wrijven en doe dit heel voorzichtig en langzaam!

Stap 6: Plak de naam op de doos

Haal weer de onderste laag van de sticker. Leg de naam netjes in het midden en plak de letters op de band door het transferfolie te verwijderen.

Je bent klaar!

Als je een extra band + naam voor de deksel hebt besteld dan herhaal je stap 4 & 5 voor deze band + naam.

Heb je vragen, stuur dan gerust een mailtje naar info@studioinsenouts.nl