• Voor 12u besteld = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Zo plak je de naamstickers

Plakinstructie

Hieronder vind je een stap-voor-stap instructie voor het opplakken van een naamsticker op je invulboek en het maken van een eigen opbergdoos.

Instructie: Plak een naamsticker op je invulboek
Super handig: zo'n sticker! Ik leg je stap voor stap uit hoe je deze netjes op het boek plakt.

  1. Meet uit waar je de sticker wilt hebben en knip als dat nodig is het papier rondom de letters iets verder weg.
  2. Haal de onderste laag van het papier los van de sticker. De letters blijven nu aan het doorzichtige transferfolie plakken. Blijven ze niet plakken? Wrijf dan even voorzichtig over de letters heen.
  3. Houd de sticker aan het folie vast en plak de letters op het boek. Doe dit met rust en voorzichtigheid zodat je ze netjes recht plakt.
  4. Wrijf voorzichtig over de letters. Het liefst met je vingers en niet met een te scherp object, je wilt geen krassen op je boek! Verwijder nu het doorzichtige folie.

Zo maak je een opbergdoos met de stickerset

Plakinstructie

Een invulboek is een dierbare herinnering voor later. Samen met nog wel meer spulletjes wil je deze misschien wel bewaren voor later. Om mee te geven aan je kind of om zelf eens doorheen te gaan. Met onze stickerset maak je nu een mooie bewaardoos, helemaal in stijl van de boeken!

Moeilijk?
Nee joh! Ik leg je stap voor stap uit  hoe je dit doet en lees je meer over deze unieke stickerset, die je overigens helemaal zelf samen kan stellen.

Stel je eigen stickerset samen
Je kunt namelijk kiezen uit 4 kleuren voor de 'band'. Vervolgens kies je de kleur van de letters. Want je kunt de naam van jouw kind op de doos zetten. Daarna kies je de kleuren van de stippen. Zo maak je jouw unieke combinatie.