• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Schoolfotoboek

Met het schoolfotoboek kunt u alle mooie herinneringen aan de schoolperiode gemakkelijk verzamelen. Dit zorgt voor een invulboek met unieke herinneringen van de schoolperiode van je kind. Een schoolfotoboek is leuk om te maken en zal altijd leuk blijven om terug te kijken in de toekomst.

Lees verder
11 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Merk:
11 Gevonden in Schoolfotoboeken

Invulboek voor alle schoolfoto's

Soms heb je het gedurende het schooljaar nauwelijks door, maar je kind leert in één jaar zo veel nieuwe dingen! En dan hebben we het nog niet eens over de fantastische dingen die het beleeft, zoals een schoolreisje, de Koningsspelen, de kerstviering of bijvoorbeeld de sportdag. Een jaar zit voor je kind boordevol unieke momenten waar nog lang over wordt nagepraat. Dan is het zo mooi dat je al deze herinneringen kunt samenbrengen in één invulboek waarin je voor elk schooljaar de leukste momenten kunt vastleggen! 

We hebben verschillende schoolfotoboeken:

"Het schoolfotoboek is geen standaard fotoalbum, maar draait vooral om de mooie momenten die je kind gedurende de schoolperiode meemaakt. Een verzameling unieke herinneringen aan de periode waarin je kind zo enorm veel leert."- Irene van Zuthem, Studio Ins & Outs. 

Schoolfoto’s, weetjes en herinneringen

Net als bij de andere invulboeken van Studio Ins & Outs kost het invullen van het schoolfotoboek je weinig tijd. Het boek is zo gemaakt dat je, door het beantwoorden van vragen, het invullen van leuke weetjes en het inplakken van foto’s, in korte tijd een mooi overzicht maakt van de schoolperiode van je kind. Ieder jaar vul je de bladzijde met schoolfoto’s aan en maak je notities van de leukste schoolmomenten. Later blijkt het boek niet alleen een boek vol herinneringen te zijn, maar een bijzondere weergave van hoe je kind op de basisschool is gegroeid, waar hij van hield en welke dingen hij heeft meegemaakt. We hebben diverse invulboeken voor kids die leuk zijn in deze perdiode, bijvoorbeeld een vriendenboekje of een verjaardagsboekje.

Terug naar boven