• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Over de themasets

Elke maand lanceren we een nieuwe themaset. Wanneer deze online staan vind je hier. Uitgebreide informatie over de werkwijze vind je onder aan deze pagina. 

Lees verder

Hoe werkt het met de themasets?

Elke maand lanceren we halverwege de maand een nieuwe themaset. Elke set bevat een paper pack, set quotekaartjes, washi tape en stickervel. In een ander thema maar passend bij de reguliere collectie. We gebruiken namelijk altijd minimaal 2 kleuren daarvan zodat het fijn matcht met spullen die je al hebt. Op de website lees je wanneer een nieuwe themaset wordt verwacht.
Op=op? Tot we de nieuwe set lanceren beloven we het drukwerk (alles behalve de washi tape) van de vorige themaset op voorraad te hebben. Bijvoorbeeld: als volgende week de themaset van juli online staat kun je nog de drukwerk items van de themaset van juni bestellen. Vanaf dat moment geldt daarvoor op=op en bestellen we niet meer bij. 

Elke maand of..

Je kunt de sets dus per 2 shoppen. Alleen voor de washi tape geldt dat we die, zeker sinds corona, niet 'even' bij kunnen bestellen. Maar vanaf aankomende set hebben we er hier meer van ingekocht. We kunnen echter niets beloven. Daarom staat nu de set van augustus al online om te bekijken, zodat je zelf kunt bepalen of je wilt wachten!

Pre-orderen?

Nee dat doen we niet. We hebben maar beperkte ruimte op ons kantoor en zeker vanwege de corona maatregelen hebben we alle ruimte hard nodig om wel met voldoende mensen te kunnen werken om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Daarnaast is het gewoon onwerkbaar. Honderden doosjes waarvan de een wacht op een tape, de ander op een boek, etc. Foutgevoelig en niet haalbaar. 

Drukte..

Zodra er een nieuwe themaset online komt is het extreem druk in de webshop. Hierdoor kan het zijn dat je orderbevestiging er wat langer over doet. We zetten ze expres na 12u online zodat we de tijd hebben om alle bestellingen te verwerken en in te pakken. Ben je iets vergeten te bestellen of heb je een foutje gemaakt? Mail dan zo snel mogelijk, het liefst als antwoord op de orderbevestiging, naar ons toe. 

Terug naar boven