• Voor 12u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Op vakantie in eigen tuin?

Dit jaar ziet de zomervakantie er voor velen net even anders uit. Hopelijk wordt het een heerlijke zomer met fijne uurtjes in de tuin. Met dat idee als basis is deze themaset ontwikkeld. Met het vrolijke paars is de set net weer even anders dan je gewend bent. Hij past goed bij het mint en roze uit onze reguliere collectie!

Alvast zien hoe de set in actie is? Gastblogger Imelde schreef er een blog over!

Lees de blog over de themaset
1 Gevonden
Filter
Sluiten
1 Gevonden in Tuinpret | Juli 2020

Hoe werkt het met de themasets?

Elke maand lanceren we halverwege de maand een nieuwe themaset. Elke set bevat een paper pack, set quotekaartjes, washi tape en stickervel. In een ander thema maar passend bij de reguliere collectie. We gebruiken namelijk altijd minimaal 2 kleuren daarvan zodat het fijn matcht met spullen die je al hebt. Op de website lees je wanneer een nieuwe themaset wordt verwacht.
Op=op? Tot we de nieuwe set lanceren beloven we het drukwerk (alles behalve de washi tape) van de vorige themaset op voorraad te hebben. Bijvoorbeeld: als volgende week de themaset van juli online staat kun je nog de drukwerk items van de themaset van juni bestellen. Vanaf dat moment geldt daarvoor op=op en bestellen we niet meer bij. 

Elke maand of..

Je kunt de sets dus per 2 shoppen. Alleen voor de washi tape geldt dat we die, zeker sinds corona, niet 'even' bij kunnen bestellen. Maar vanaf aankomende set hebben we er hier meer van ingekocht. We kunnen echter niets beloven. Daarom staat nu de set van augustus al online om te bekijken, zodat je zelf kunt bepalen of je wilt wachten!

Pre-orderen?

Nee dat doen we niet. We hebben maar beperkte ruimte op ons kantoor en zeker vanwege de corona maatregelen hebben we alle ruimte hard nodig om wel met voldoende mensen te kunnen werken om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Daarnaast is het gewoon onwerkbaar. Honderden doosjes waarvan de een wacht op een tape, de ander op een boek, etc. Foutgevoelig en niet haalbaar. 

Drukte..

Zodra er een nieuwe themaset online komt is het extreem druk in de webshop. Hierdoor kan het zijn dat je orderbevestiging er wat langer over doet. We zetten ze expres na 12u online zodat we de tijd hebben om alle bestellingen te verwerken en in te pakken. Ben je iets vergeten te bestellen of heb je een foutje gemaakt? Mail dan zo snel mogelijk, het liefst als antwoord op de orderbevestiging, naar ons toe. 

Terug naar boven