• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Uitsprakenboekje

Verzamel alle leukste uitspraken en mooie momenten van je kids voor later

Zodra ze beginnen te kletsen komen de leukste uitspraken en woordspelingen voorbij. En hoe ouder ze worden hoe leuker (vind ik dan ;) ). Daarom heb ik 6 soorten uitsprakenboekjes ontwikkeld. Het boekje ''Kletskous'' - invulboek voor uitspraken is helemaal gericht op uitspraken van je kind en heeft ook ruimte om op de linkerpagina een foto te plakken. Het boekje heeft een handzaam A6 formaat waardoor hij ook in je tas past om overal mee naar toe te nemen.

Lees verder
4 Gevonden
Filter
Sluiten
4 Gevonden in Uitsprakenboekje

Waarom een uitsprakenboekje?

De eerste woorden, uitspraken van jouw kleine kindje zijn hartstikke leuk om naar te luisteren, maar nog leuker om te noteren in een kletskous invulboek. Op deze manier zul je de uitspraken en brabbels van je kindje zeker niet vergeten. Met een uitsprakenboekje schrijf je gemakkelijk en overzichtelijk alle leuke, grappige of bijzondere uitspraken uit de eerste jaren van je kindje op.

Een uniek en waardevol boekje voor later

Het is natuurlijk fantastisch om naar de kletspraat van je kind te luisteren. Of het nu gaat over zijn eerste woordjes of de wijze uitspraken, het is leuk om ernaar te luisteren. Wat nog leuker is het opschrijven van al deze woorden en uitspraken in ene uitsprakenboekje, zodat je er later met je kind nog een keer op terug kan kijken. Een leuk boekje om nu in te vullen en een mooie herinnering voor later. Naast Uitsprakenboekjes hebben we ook andere invulboeken voor kids, zoals een verjaarddagsboekje of een vriendenboekje.

Een uitsprakenboekje is niet alleen leuk voor jou als moeder of vader, maar ook voor je kind om later nog eens in terug te lezen. De eerste woordjes, wijze uitspraken of verhalen van je kind zullen altijd leuk zijn om op terug te blikken. Je geeft je kind een invulboekje mee vol herinneringen. Een uniek en waardevol boekje voor later als ze groot zijn.

Bestel eenvoudig online

Natuurlijk hebben wij ook de leukste accessoires om je uitsprakenboekje op te fleuren. nóg mooier te maken. Denk bijvoorbeeld aan stickers, figuurponsen, washi tapes en andere accessoires. Bent u klaar met het samenstellen van uw eigen unieke knutselpakket? Dan gaan wij voor u alles inpakken en zorgen wij ervoor dat u binnen 1-2 werkdagen al aan de slag kan met uw invulboekje. Op deze manier is Studio Ins en Outs uw webwinkel voor invulboeken.

Terug naar boven