• Voor 12u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Zwangerschapsboek

Bekijk hieronder onze personaliseerbare zwangerschapsboeken

Elke Mom to be maakt een bijzonder tijd mee en iedere zwangerschap is uniek. Daarom is het voor later erg leuk als je alle dierbare momenten van de zwangerschap op een gemakkelijke en persoonlijke manier vastlegt. In het "Ik ben zwanger"- zwangerschapsboek schrijf je over elke ervaring, mijlpaal en belangrijke gebeurtenis. Dit is een invulboek zonder poespas, maar wel met lekker veel ruimte voor foto’s en andere herinneringen.

Een persoonlijk zwangerschapsboek

Een tastbare herinnering

Wanneer je er net achter komt dat je zwanger bent, zit je vol goede voornemens. Bijvoorbeeld dat je alles wilt onthouden en daarom alles uitgebreid gaat vastleggen. Maar er gebeurt zoveel en er komt veel op je af, voordat je het weet zijn er dagen of weken voorbij zonder dat je verslag hebt gelegd. Dat is niet te doen en levert alleen maar een onnodige druk op. Daarom is ons zwangerschapsboek zo handig! Je geniet elke dag van de zwangerschap en het kost een kleine moeite om regelmatig het zwangerschapsboek bij te werken. Door handige en relevante vragen én ruimte voor eigen input, creëer je gemakkelijk een tastbare herinnering voor later.

"Helaas heb ik bij mijn eerste zwangerschap geen zwangerschapsboek ingevuld. Destijds vond ik de beschikbare boeken niet mooi qua design en wist ik dat ik niet elke dag een uur zou gaan schrijven. Bij de tweede zwangerschap was ik voorbereid! Op basis van mijn eigen ervaring en de belangrijkste mijlpalen heb ik het 'Ik ben zwanger' 9 maanden invulboek ontwikkeld. Ik ben er erg trots op, het is nu namelijk één van de Studio Ins & Outs bestsellers!"- Irene van Zuthem, Studio Ins & Outs

Alle mooie momenten

In jouw eigen zwangerschapsboek

De zwangerschapsboeken van Studio Ins & Outs zijn geschikt voor elke moeder in spé die graag alle mooie momenten tijdens die bijzondere negen maanden wil vastleggen, zonder hier elke dag teveel tijd aan te spenderen. Het boek werk je eenvoudig voor een paar weken tegelijk in één keer bij. Door in de juiste weken de juiste vragen te stellen, sta je een extra moment stil bij elke bijzondere gebeurtenis. Door het kwalitatieve papier kunnen ook de echte creatievelingen lekker aan de slag met het zwangerschapsboek. En als je het leuk vond om te doen: Na afloop van de zwangerschap hebben we nog een aantal passende invulboeken, allemaal in dezelfde stijl:

Onze collectie bevat: