• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Met deze bewaarbundels maak jij in een handomdraai een mooi boekwerk

Komt jouw kind ook dagelijks thuis met de mooiste tekeningen, kleurplaten of andere knutsels? Of heb je nog een stapel kaartje liggen van de geboorte die je een leuke plek wilt geven? Met deze bewaarbundels maak jij in een handomdraai een mooi boekwerk. 

Maatwerk bundels: Het is ook mogelijk om een bundel met eigen titel te laten maken. Deze vind je helemaal onderaan. Let op: deze kunnen niet geretourneerd worden. 
AANGEPAST LEVERSCHEMA MAATWERK BEWAARBUNDELS:
Bestel je voor maandagochtend 10u een maatwerkbundel? Dan versturen we deze de vrijdag erop. Bestel je een bundel op dinsdag, dan wordt die dus de vrijdag in de week erop verzonden.

23 Gevonden
Filter
Sluiten
Formaat
Kleur
Breedte:
Lengte:
Merk:
23 Gevonden in Bewaarbundels

Waarom een bewaarbundel?

Heel leuk, al die prachtige werkjes en tekeningen natuurlijk! Maar waar laat je ze allemaal? Hier verhuizen ze meestal van het prikbord, naar de lade, naar het oudpapier (na een goede selectie natuurlijk). Maar dan slingeren ze alsnog rond!

Bewaar ze daarom vanaf nu in deze bundels! Heel handig: je maakt met een perforator gaatjes in de blaadjes en je kunt ze hier door middel van de sluitringen makkelijk in opbergen. 

De bundels zijn er in 6 kleuren en in A5 en A4 formaat. Elke bundel bevat een voorkant en een achterkant, 2 boekbindringen en is al geperforeerd.  Elke bundel is gemaakt van hetzelfde papier als de kaften van de boeken en is met hetzelfde laminaat afgewerkt. Hierdoor heeft het dezelfde uitstraling als de invulboeken, zoals het uitsprakenboekje of een schoolfotoboekje.

Hoeveel kaartjes kunnen er in een bundel?

Dit ligt erg aan de dikte van de kaartjes. Je kunt er vanuit gaan dat er zeker 40 en maximaal 50 kaartjes in de bundel passen. 

Maatwerk bundels: Het is ook mogelijk om een bundel met eigen titel te laten maken. Deze vind je helemaal onderaan. Let op: deze kunnen niet geretourneerd worden. De titel wordt over maximaal 3 regels verdeeld. Maak hem dus niet te lang! De levertijd geldt ook voor de rest van je bestelling. 

Terug naar boven