Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Garantie
We geven om onze producten en doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Product ruilen?
Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem en kan tot maximaal 14 dagen na de ontvangstdatum. U kunt hiervoor contact opnemen met info@studioinsenouts.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Let op: dit is alleen geldig op standaard producten. Maatwerk producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u de gehele bestelling retour stuurt krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, als er een deel retour gestuurd wordt ontvangt u alleen de kosten van de producten. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,65 per pakket in Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet u contact met ons opnemen via info@studioinsenouts.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De stappen zijn dus:

- Binnen 14 dagen de retour aanmelden door te mailen naar info@studioinsenouts.nl, vermeld hierbij ook het ordernummer!
- Vervolgens binnen 14 dagen zorgen dat de retourzending binnen is, wederom met het ordernummer op een briefje in de doos.
- Ik, of de partij waarmee je hebt betaald, zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten en/of verwerken

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is! Verpak het product dus niet in een bubbeltjesenvelop!

Retouradres:
Studio Ins & Outs
Retouren
Akkerweg 29
8077 SJ Hulshorst