Hoera! Iemand uit je vriendinnen groep wordt 21! Je krijgt een uitnodiging voor het 21 diner, maar wat is nou leuk om te geven? Geef een persoonlijk boek alleen, of met je vriendengroep, met de leukste maar vooral ook gekste en grappigste foto's van jullie vriendschap. Ben jij benieuwd hoe zo'n boek eruit ziet? Lees dan de blog!

Afgelopen maand had ik een 21 diner van een goede vriendin. Uiteraard kreeg zij net als de rest ook een 21 diner boek. We hebben dit keer gekozen voor een pastel boek in de kleur lila met het blaadjes patroon. Echt een super mooie combinatie, al zeg ik het zelf. 

De foto's print ik uit met de Canon Selphy. Dit is een handig compact foto printertje voor thuis. Deze gebruik ik echt altijd om foto's of kaartjes mee uit te printen, want de kwaliteit is echt super goed. 

Als eerste begin je natuurlijk met een begin pagina. Je begint met een leuke foto en versiert deze nog met wat leuke stickers en papier. Je kunt dit zo simpel of druk maken als wat je zelf wil.

Tip: Schrijf een lieve brief over de vriendschap en waarom dit boek is gemaakt. Plak deze ook aan het begin van het boek.

Het boek vullen kan best een heel klusje zijn. Wij hebben het boek daarom ook met z'n drieën gemaakt. Dit gaat veel sneller als dat je het alleen doet en het is ook nog een super gezellig om met zijn allen oude foto's te bekijken. Zo komen er weer leuke herinneringen naar boven.

Ben je helemaal niet creatief? Ook dan kun je prima een boek maken! Maak bijvoorbeeld leuke washi tape lijnen en plak daarover je foto's. Zo heb je een leuke maar ook simpele pagina.

Je kunt gebruik maken van allerlei producten om je pagina's mee op te vrolijken. Denk hierbij aan stickers, quote kaartjes en gekleurd papier. Deze producten zijn er in verschillende lijnen. Zo is er een pastel, botanical en rainbow lijn. Zelf gebruik ik altijd een combinatie van en wissel ik het af. 

Zo! Het boek is klaar! Gevuld met allerlei leuke weetjes, foto's en van alles over de vriendschap. Het boek is super leuk geworden en klaar om te geven. Het boek krijgt zometeen een mooi plekje in huis.

 

Tip: Doe een elastiek om het boek als deze af is. Zo blijven de pagina's mooi bij elkaar.

Over de blogger

Imelda is moeder van 2 meiden en is al jaren een trouwe SIO fan!

Paper Pack Botanical

Normale prijs
€12,95
Sale prijs
€12,95
Normale prijs
Prijs per stuk
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

Meld je aan

En ontvang 5 euro korting op je eerste bestelling!

More posts